Nový šéfkuchař ve Wellness hotelu Vista na Dolní Moravě

Čas strávený v horském prostředí začíná být stejně populární a vyhledávaný, jako pobyt strávený v teple na pobřeží některého oceánu …. Těšíte se nejen na to, že si užijete lyžování, jízdu na bobech, túry v nedotčené, divoké přírodě či jiné radovánky, které tyto destinace poskytují, ale také na bezchybný servis, který by měl být samozřejmou součástí vaší dovolené.

Ať už se jedná o čistotu pokojů, wellness služby či kvalitně připravené pokrmy v místní restauraci, vše by mělo mít odpovídající úroveň ...toto všechno a ještě mnohem víc vám dokáže nabídnout Wellness Hotel Vista**** v relax & sport resortu Dolní Morava pod horským masivem Králického Sněžníku. Vedení resortu se rozhodlo své služby posunout ještě o krok dál a pro své hosty najalo prvotřídního specialistu ve svém oboru. Zmíněný mistr díky svým dlouholetým zkušenostem dopřeje vašemu zraku nevídanou podívanou a vaší chuti dopřeje nezapomenutelný zážitek. Dne 1. prosince 2012 nastoupil do služeb Wellness Hotelu Vista**** pan Martin Havel, špičkový šéfkuchař a člověk, který svými kulinářskými dovednostmi osloví všechny vaše smysly.

 

Pan Martin Havel svou kariéru odstartoval v polovině osmdesátých let jako zástupce šéfkuchaře v Interhotelu Krknonoše, kam se na přelomu osmdesátých a devadesátých let vrátil jako šéfkuchař. Má však bohaté zkušenosti i ze zahraničí – v druhé polovině devadesátých let pracoval v rakouském hotelu Intercontinetal Vienna. Od roku 2000 působil jako šéfkuchař v Hotelu Esplanade v Mariánských Lázních, dále také v Grand Restaurantu U Zlaté koule, taktéž v Mariánských Lázních či v hotelu Park Holiday Praha. Neměli bychom opomenout ani jeho působení ve službách hraběte Tomáše Kolowrata z Krakowa. Než přijal zaměstnání ve Wellness Hotelu Vista****, pracoval jako šéfkuchař v pražské restauraci RED Pif.

 

Martin Havel je členem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Od roku 2005 je také předsedou pobočky AKC ČR Mariánské Lázně a členem představenstva AKC ČR. O jeho špičkových kvalitách vypovídá také řada ocenění, která za dobu své kulinářské kariéry získal – v roce 2005 se stal hrdým držitelem zlaté a bronzové medaile na gastronomické soutěži spojené s veletrhem hotelnictví Interhoze v Norimberku; ve stejném roce mu pak byl propůjčen bronzový řád Dobromily Magdaleny Rettigové. V roce 2008 byl oceněn zlatou medailí na festivalu Gastro Vavřinec v Kladně a získal bronzovou medaili na kuchařské olympiádě v Erfurtu. Jeho úspěchy však pro ten rok nekončily – byl mu propůjčen stříbrný řád Dobromily Magdaleny Rettigové. Šéfkuchař Martin Havel je zároveň lektorem kulinářské akademie I. a II. pro zvěřinu.

 

Wellness Hotel Vista**** je novým a velmi zdařile realizovaným a prezentovaným hotelem v České republice. Na jeho hosty čekají nejen kulinářské zážitky připravované novým, špičkovým šéfkuchařem, nýbrž i bezchybný nejmodernější servis v oblasti wellness a dech beroucí příroda obklopující celý resort.

Přijďte se přesvědčit sami!

 

Nový šéfkuchař ve Wellness hotelu Vista na Dolní MoravěNový šéfkuchař ve Wellness hotelu Vista na Dolní MoravěNový šéfkuchař ve Wellness hotelu Vista na Dolní MoravěNový šéfkuchař ve Wellness hotelu Vista na Dolní MoravěNový šéfkuchař ve Wellness hotelu Vista na Dolní Moravě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka