Nový saunový svět ve Vysočanech

Krátce po otevření rozšířeného saunového světa INFINIT v pražských Vysočanech, v hotelu STEP, jsme přijali pozvání k návštěvě a užili si krásný podvečer. Saunový svět vyniká možností pobytu na čerstvém vzduchu, skvělý je venkovní ochlazovací bazének i venkovní sauna. Saunový svět má společné šatny s bazénem, takže hosté mohou začít svůj pobyt právě v bazénu nebo whirpoolu.

Součástí prostor v bazénové části je i malá parní lázeň s vonnými esencemi. Samotný bazén je vhodný i pro kondiční plavání, je 25 metrů dlouhý a 10 metrů široký. Využít můžete nejen tři plavecké dráhy o hloubce 1,20 - 1,60 metrů, ale i relaxační část bazénu s masážními tryskami, sedátky a chrliči.

V saunovém světě si můžete vychutnat klasickou finskou saunu (teplota 85 - 95°C, vlhkost 10 - 20 %), exotickou tropickou saunu (teplota 65 - 75°C, vlhkost 50 - 70 %) nebo venkovní saunu (teplota 80 - 90°C). Dostatečně prostorná venkovní sauna je velmi příjemným prostorem, kde v pravidelných intervalech dochází k automatickému polití kamenů a následně se roztočí stropní ventilátor. Běžné pro zvyklé saunaře jsou tři cykly toto automatického nálevu. Nedochází tedy k saunovým ceremoniálům v klasické podobě s obsluhou saunéra. Podobné zařízení jsme viděli i v rakouských lázních.

Ke zchlazení rozehřátého těla je k dispozici ochlazovna se sprchami, ledem a mlžením nebo venkovní ochlazovací bazének se sprchami. Pro dotvoření pohody a relaxace je k dispozici odpočívárna a bohatě zásobený bar. Nápoje z baru je možné si objednat do odpočívárny. Potěšila nás i možnost zahrát si stolní hry.

Otevírací doba je velmi vstřícná: po - ne 10.00 - 23.00.

INFINIT dále nabízí oddělenou privátní zónu se saunou, solární loukou a whirpoolem. Můžete si tedy objednat služby v této části jen pro sebe a své přátele. Jistě pak budete užívat nerušený relax. O této části napíšeme zase někdy příště.

V nabídce wellness centra jsou i masáže, nyní s rozšířeným výběrem o medovou masáž.Využít můžete i solární studio a hotelové sportovní centrum.

V ceně vstupného do saunového světa (190,- kč za 90 minut) je ručník a prostěradlo do sauny a možnost navštívit bazén a využít všechny jeho služby.

Nový saunový svět ve VysočanechNový saunový svět ve VysočanechNový saunový svět ve VysočanechNový saunový svět ve Vysočanech

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka