Novinky v edici Granátové jablko od Saloos

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos, uvádí na trh 2 novinky pro péči zejména o suchou a zralou pleť a rozšiřuje tím již svou stávající nabídku bio regeneračních obličejových olejů a hydrofilních odličovacích olejů. Granátové jablko je odpradávna symbolem věčného mládí a krásy, jeho omlazující účinky využívali již ve starém Egyptě.

Bio regenerační obličejový olej Granátové jablko

Luxusní, extra výživný přírodní olej revitalizuje a omlazuje zejména náročnou a zralou pleť. Směs bio olejů lisovaných za studena, vzácného oleje ze zrníček granátového jablka s bioaktivními látkami a orientálními esencemi, zachovává pevnost a hebkost pokožky, brání jejímu vysychání, zjemňuje texturu pleti. Vysoké množství přírodního antioxidantu (fytoestrogenu) vylepšuje stav pleti a aktivně působí proti vráskám. Vitamíny A a E podporují tvorbu kolagenu, chrání pokožku před volnými radikály a zklidňují podráždění pokožky. Po ošetření působí pleť pěstěným a mladistvým dojmem.

Hydrofilní odličovací olej Granátové jablko


Odličovací olej je vhodný zejména k čištění zralé, suché a náročné pleti. Šetrně a jemně odličuje make-up a dokáže si poradit i s voděodolnou řasenkou.Vzácný olej ze zrníček granátového jablka blahodárně působí na vysušenou a podrážděnou pleť, chrání ji před ztrátou vlhkosti a regeneruje. Lehce citrusová vůně povzbuzuje psychiku a navozuje pocit dobré nálady.

Použití: na navlhčený kosmetický tamponek naneste několik kapek oleje, vytvořenou emulzí pleť šetrně a dokonale vyčistíte.

Certifikovanou přírodní kosmetiku a biokosmetiku najdete v lékárnách, zelených lékárnách, bioprodejnách, bylinkářstvích, síti DM drogerií, specializovaných dárkových prodejnách atd.

Novinky v edici Granátové jablko od SaloosNovinky v edici Granátové jablko od Saloos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka