Novinky v českých aquaparcích

Chystáte se během léta do některého z nejznámějších českých aquaparků? Pak se vám mohou hodit informace o novinkách, které jsou pro vás i vaše ratolesti v aquaparcích a bazénech připraveny. Tobogány, relaxační terasy, wellness… tak hurá, léto je konečně tady!

Aquapalace Praha rozšiřil pro sezonu 2013 letní zahradu na 3000 m2 a přidal na ni 360 nových lehátek a letní stánek s občerstvením. Pro děti je připraveno 6 nových nerezových skluzavek a pirátský domek, v Paláci relaxu je vybudována nová luxusní relaxační terasa.

Nejočekávanější událostí letní sezony je otevření Aqualandu Moravia v Pasohlávkách u přehrady Nové Mlýny. Aquapark s denní kapacitou až 8000 lidí se široké veřejnosti otevře po měsíčním zkušebním provozu 1. sprna. Do aquaparku s 12 tobogány, termální vodou a wellness čítajícím 9 saun se budete moci vypravit pravidelnou autobusovou linkou z Brna. Mezi tobogány nebudou chybět ani ve světě oblíbené Propast a Boomerango, který je více než 100m dlouhý.

V Centru Babylon v Liberci bylo před letní sezonou otevřelo nové, rozšířené wellness centrum, které nyní nabízí nové služby a procedury.

Aquacentrum Šutka v Praze 8 byl otevřen na konci roku 2012 a nabízí 50m bazén, wellness centrum, 2 velké tobogány a další vodní atrakce pro malé i velké.

Aquacentrum Pardubice bylo otevřeno loni a pro mnohé bylo velmi příjemným překvapením. Najdete v něm 50m bazén, wellness, letní pláž s bazény, tobogány a divokou řeku.

Pro milovníky přírody je znovu otevřená krásná zrekonstruovaná plovárna v Mšenu na Kokořínsku umístěná v malebném přírodním prostředí. Nechybí zde ani brouzdaliště pro nejmenší.

Letošní novinkou v Aquaworldu Lipno je nově postavené Hopsárium – svět rodinné zábavy. Dovádět tu mohou hlavně děti. Pro nejmenší je určen bazén plný míčku, dále jsou zde umístěné dvě nafukovací atrakce. Dominantu tvoří klokan, do jehož kapsy se vejde úplně každý. Děti potěší i labyrint různých prolézaček, překážek a skluzavek.

Foto: webová prezentace aquaparků

Letošní novinkou v Aquaworldu Lipno je nově postavené Hopsárium – svět rodinné zábavy. Areál se rozprostírá v horní části Aquaworldu Lipno, kde je vstupní místo a přelévá se do bazénové části. Komplex tak tvoří pomyslné obrácené L. Dovádět tu mohou hlavně děti. Pro nejmenší je určen míčkový bazén plný míčku, do které lze skákat či se v něm rochnit. Po pravé straně jsou umístěné dvě nafukovací atrakce. Dominantu tvoří klokan, do jehož kapsy se vejde úplně každý. Děti potěší i labyrint různých prolézaček, překážek, skluzavek a dalších prvků. Otevřením Hopsária jsme chtěli netradičně oživit prostor bazénu a vzbudit zájem o koupání v Aquaworldu. Nelze sice vstupy kombinovat a mnoho hostů tyto lákavé aktivity spojuje.

Aquapalace PrahaAqualand MoraviaCentrum BabylonAquacentrum ŠutkaAquacentrum Pardubiceplovárna MšenoNovinky v českých aquaparcích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka