Novinky Ski areálu Razula: kluziště, půjčovna sněžnic i nové skipasy

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích, chystá na zimní sezónu další novinky pro návštěvníky. Ani přes zvýšení DPH nebude zdražovat skipasy, naopak ještě nabídne nové typy zvýhodněných jízdenek, mezi nimi společnou jízdenku pro dospělého a dítě do 6 let s úsporou až 30 procent. Novinkou je i jedinečná ranní permanentka od 8 do 10 hodin pro ty, kteří si chtějí užít ideální čerstvý „manšestr“, o víkendech doplněná o lyžařské workshopy s instruktorem.

Jednou z nejzajímavějších novinek Ski areálu Razula je fakt, že letos poprvé si budou moci návštěvníci nejen zalyžovat, ale také zabruslit. U hotelu Horal, v bezprostředním sousedství prosklené haly s termálními bazény Wellness Horal, bylo letos dokončeno multifunkční hřiště, které se má v zimě – pokud bude dostatečně mrazivé počasí - proměnit v kluziště. Možnost spojit bruslení s lyžováním na sousední modré sjezdovce se snowtubingem a snowparkem a koupáním v termálních bazénech Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C činí z Horalu jedinečné místo pro příjemně a pestře prožitý zimní den na horách s dětmi.

Další atraktivní novinkou je rozšíření nabídky půjčovny lyží o sněžnice, které jsou ideální pomůckou pro zimní túry mimo upravované turistické či běžecké trasy. „Cena půjčovného se pohybuje od 100 Kč za den. Pro zájemce zajistíme i výšlap v doprovodu průvodce, který je obeznámený s terénem i možnostmi zajímavých výhledů do okolí z hřebenů hor. Pro rodiny s dětmi je připravena zkrácená půldenní varianta, po domluvě organizovaná tématicky a zábavnou formou. Výlety s průvodcem nabízíme i pro běžkaře,“ uvedl Luboš Sušila ze Ski areálu Razula. V lyžařské půjčovně budou k dispozici vedle lyží a běžek také sáně a boby. „V rámci lyžařské školy nabídneme službu pro rodiny s dětmi – rodiče si budou moc zalyžovat, zatímco o jejich děti se postarají zkušení instruktoři Tygří školky,“ doplnil Luboš Sušila.

Lyžaři letos budou moci opět využít bonusovou akci Lyžuj a plav, díky které získají k vybraným typům skipasů ve Ski areálu Razula hodinový vstup zdarma do termálních bazénů Wellness Horal. Volný vstup je možné čerpat ve všedních dnech.

Sjezdovka Razula bude lyžaře v zimě lákat nejen na zimní radovánky. Chystají se i víkendy s testováním lyží. Během zimy se uskuteční i oblíbené akce pro děti – karneval na lyžích či lyžařský závod.

V zimní sezóně také resort Valachy nabídne v rámci pobytového balíčku Zimní dovolená v Beskydech ubytovaným hostům zdarma lyžařskou permanentku nejen do Ski areálu Razula, ale i do dvou dalších spolupracujících středisek v blízkosti, která jsou vybavena moderními sedačkovými lanovkami – do Ski centra Kohútka a SKI regionu Bílá. Děti do 12 let mají navíc od ledna do konce března ubytování v resortu Valachy zdarma.

Novinky Ski areálu Razula: kluziště, půjčovna sněžnic i nové skipasyNovinky Ski areálu Razula: kluziště, půjčovna sněžnic i nové skipasy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka