Novinky s olejem Argan Revital

Saloos, český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky, uvádí na trh novinky, které přímo navazují na již úspěšně prodávanou kosmetiku s bio arganovým olejem – elixírem z Maroka. Pro své naprosto ojedinělé účinky se bio arganový olej stal velmi ceněnou součástí nejkvalitnějších kosmetických produktů. Po 100% čistém bio arganovém oleji a bio Regeneračním obličejovém oleji se můžete těšit i na


Bio tělový a masážní olej Argan Revital

Vzácný bio arganový olej, rostlinné bio oleje a exkluzivní esenciální oleje pro dokonalou každodenní péči o tělo a harmonii duše. Bio arganový olej lisovaný za studena působí také jako silný přírodní antioxidant a zpomaluje stárnutí pokožky. Pokožku regeneruje, zvláčňuje a dlouhodobě hydratuje. Smyslná růže, zklidňující levandule a antiseptický lemon tea tree povzbuzují mysl. Pokud olej vetřete ještě do vlhké pokožky po koupeli, skvěle nahradí tělové mléko, rychle se vstřebá a pokožku dlouhodobě provoní. Vhodný je i k relaxačním masážím.

Orientační cena 181,- Kč / 50 ml

 

Hydrofilní odličovací olej Argan Revital

Je vhodný pro všechny typy pleti včetně senzitivní, důkladně čistí, šetrně odstraňuje make-up i voděodolná líčidla. Bio arganový olej s vysokým obsahem esenciálních mastných kyselin, antioxidantů a vitamínu A, E a F působí jako silný přírodní antioxidant, pokožku regeneruje a zpomaluje její stárnutí. Pozitivně působí i na pokožku s dermatologickými problémy, zklidňuje pocity pnutí, zmírňuje zarudnutí. Jemná vůně esenciálních olejů růže bulharské, lemon tea tree a levandule harmonizuje psychiku.

Orientační cena 90,-Kč / 50 ml



Fotografie: paní Petrjánošová, Salus/Saloos, M+H, Míča a Harašta, s.r.o.

 

Více informací na internetových stránkách

 

Novinky s olejem Argan RevitalNovinky s olejem Argan RevitalNovinky s olejem Argan Revital

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka