Novinky Relax centra Kolštejn

Měsíc březen je čas, kdy se snažíme naše těla zregenerovat po kruté zimě, nabíráme energii a začínáme se těšit na světlé teplejší dny. Relax centrum Kolštejn si pro Vás připravil několik zajímavostí. Můžete se těšit na tři nové atraktivní procedury, březnové animační programy pro hosty, vizážistické proměny a jiné.

Celostátní soutěž o titul "Nejlepší hotel v Olomouckém kraji" startuje

Ocenění pro Hotel roku 2012 jsou udělována pro každý kraj v České republice. Je to přehlídka českých hotelů, které nabízejí nejkvalitnější služby. Wellness hotel Kolštejn je nominován v rámci Olomouckého kraje do dvou kategorií. Hlasování probíhá již nyní na internetových stránkách www.hotelawards.cz.

Vizážistické proměny v měsících březen - květen 2012

V polovině března proběhne další díl vizážistických proměn v Relax centru Kolštejn. Šest žen si bude moci vyzkoušet, jaké to je oddat se do rukou tří profesionálů (kadeřník, vizážista, fotograf). Březnový pobyt je obsazen, ale v nabídce má hotel ještě dubnový a květnový termín.

Tři nové bylinné procedury na Kolštejně

Od 1. března na Váš čekají wellness služby rozšířené o tři novinky. Jedná se o "Bylinné koupele doplněné masáží bylinnou pečetí", dále o "Druidský rituál Aromatic" a nový kosmetický komplet postupů "Herbal Cosmetic". Bylinky, esence a aromatické oleje mají pozitivní vliv na psychiku, uvolňují napětí a posilují tělesného ducha.

Animační programy v březnu

Dále si pro své hosty Relax centrum Kolštejn připravil doprovodný program zahrnující cvičení, přednášky a meditace. Každý víkend bude tématicky orientovaný jiným způsobem:

3. března  – Cviky pro zdraví s Jitkou Hutovou

10. března – Relaxační cvičení s prvky jógy s Magdalenou Motykovou

17. března – Nordic walking s Jitkou Hutovou

24. března – Přednáška o bylinách s Janem Koudelou

31. března – Cviky pro zdraví s Jitkou Hutovou

Saunovací ceremoniál ve Vitálním světe

Vitální svět se během roku 2012 připojil k ostátním wellness centrum, která pořádají saunovací ceremoniály. Jedná se o polévání horkých kamenů aromatickými esencemi, víření horkého vzduchu a závěrečné překvapení pro hosty sauny. Březnový saunovací ceremoniál nese jméno "Sůl nad zlato" aneb solný ceremoniál.

Poslední novinkou, kterou si pro vás hotel Relax centrum Kolštejn připravil bude rada Jana Koudely ohledně detoxikace organismu.

Máte se na co těšit!

 

 

Fotografie: archiv hotelu Relax centrum Kolštejn

Ke stažení
Novinky Relax centra Kolštejn (.pdf) 1,10 MB

Relax centrum KolštejnPokojVitální světVitální světVitální světVitální svět

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka