Novinky léta 2012 od Saloosu

Svou řadu osvěžujících sprchových a koupelových olejů Saloos rozšiřuje o nové druhy. Český výrobce přírodní kosmetiky a biokosmetiky Saloos přichází se svými novinkami tohoto léta, které nejen prospějí vaší pokožce,ale navíc vás oblaží i na duši.


Sprchový olej Granátové jablko

Exkluzivní olej se vzácným extraktem granátového jablka s bioaktivními látkami a svěží vůní šťavnatých citrusů jemně smývá pot a nečistoty. Regeneruje a vyživuje pokožku, zamezuje ztrátě přirozené vlhkosti a obnovuje její elasticitu. Zanechává na ní ochranný film a jeho harmonická vůně nasytí smysly svěžestí a optimismem.
Or. cena 129,-  balení 125 ml


Koupelový olej Granátové jablko

Excelentní olej s výtažky vzácného granátového jablka s účinnými antioxidačními látkami. Regeneruje a hydratuje pokožku, dodává jí sametovou hebkost. Zvyšuje její pružnost,    vytváří na ní ochranný film a nevysušuje. Příjemné květinově-ovocné aroma oleje osvěžuje a stimuluje při stresu a únavě, znovuaktivuje smysly.
Or. cena 128,- balení 125 ml


Sprchový olej Rakytník  -Orange

Relaxační olej s hojivým rakytníkem, osvěžující pomerančovou a grepovou silicí  šetrně smývá pot i nečistoty. Rakytník příznivě působí při kožních potížích, zklidňuje a regeneruje přesušenou pokožku, podporuje tvorbu nové tkáně. Jemná vůně citrusů má povzbuzující účinky na psychiku a odplavuje stres.
Or. cena 128,- balení 125 ml


Koupelový olej Rakytník - Orange

Harmonizující olej s hojivým rakytníkem, antidepresivním pomerančem a osvěžujícím grepem pro dokonalou očistu těla a unavené mysli. Rakytník intenzivně regeneruje suchou i popraskanou pokožku, zvyšuje její pružnost a dodává jí hebkost. Povzbuzující a optimistická vůně pomeranče a grepu odbourává stres, únavu a pozitivně ovlivňuje psychiku.
Or. cena 125,- balení 125 ml

 

Sprchové a koupelové oleje Saloos, jejichž základem jsou bio oleje slunečnicový a sezamový  lisované zastudena, působí blahodárně i na pokožku s dermatologickými problémy. Pokožku nevysušují, nadměrně neodmašťují a nenarušují její přirozenou ochrannou bariéru. Oleje nepění, ale ve spojení s vodou vytváří jemnou mléčnou emulzi.


Neobsahují tenzidy, minerální oleje (paraffinum liquidum), syntetické konzervační, vonné ani barvicí látky.


Přírodní kosmetiku a biokosmetiku Saloos najdete v bylinkářstvích, zelených lékárnách, lékárnách, bioprodejnách, DM drogeriích, specializovaných dárkových prodejnách aj.

 

Foto: Salus/Saloos, M+H, Míča a Harašta, s.r.o., poskytla paní Petrjánošová

Novinky léta 2012 od SaloosuNovinky léta 2012 od SaloosuNovinky léta 2012 od Saloosu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka