Novinky Caretta Spa pro rok 2014

Caretta Spa přináší s novým rokem další technologické novinky. Jedná se o možnost ovládat na dálku vířivku pomocí aplikace Caretta Connect instalované do chytrých telefonů a tabletů. Druhou novinkou je MicroSilk technologie, která poskytuje tělu blahodárné účinky a je přezdívaná fontánou mládí. Integrace audio systému přímo do vířivky a zvýšení celkové pevnosti spolu s kvalitnějším rámem je poslední novinkou pro další rok.

Caretta Spa je ryze českou rodinnou firmou, specilizující se na wellness již od roku 2000. Do jejich produktového portfolia patří vířivky, parní lázně, sauny, kneippovy lázně, prefabrikáty a nově také sudové sauny.

Výrobky společnosti Carreta Spa lze využít pro domácí wellness, ale také pro komerční wellness. S wellness produkty Caretta Spa je spokojeno nespočet komerčních klientů z celé evropy.

Jak již bývá zvykem, tak s každým novým rokem přichází i technologické novinky. Letos tomu nebude jinak.

Nacházíme se v době, kdy vlastní většina z nás takzvané chytré telefony. Mobilním přístrojem si pak pomocí aplikací lehce a rychle objednáváme pizzu, rezervujeme místa v restauracích nebo si kupujeme jízdenku do vlaku. Nyní můžete pomocí aplikace v chytrém telefonu ovládat i své Caretta Spa vířivky!

Caretta Connect je internetové rozhraní pro ovládání spa. Tato aplikace chytrého telefonu využívá základů celosvětového systému Balboa Worldwide App (BWA (TM)). Aplikace lze nainstalovat do jakéhokoliv chytrého telefonu nebo tabletu, ať už vlastníte přistroj s operačním systémem iOS nebo Android. Kontakt mezi Vašim přístrojem může nastat pomocí sítě wi-fi nebo jakýchkoliv mobilních datových sítí (2G, 3G,…).

Nastavování a ovládání vířivek je v aplikaci velmi jednoduché, rychlé a intuitivní. Pomocí mobilního zařízení si tedy můžete vždy zjistit aktuální stav Vaší vířivky a připravit si na dálku s předstihem horkou lázeň. Není nic příjemnějšího než se vrátit domů a okamžitě vklouznout do připravené horké vířivky.

Toužíte si prodloužit mládí? Potom Vás bude zajímat další technologická novinka, tou je MicroSilk – často přezdívaná jako fontána mládí. MicroSilk je novinkou v hydroterapii. Pracuje na principu vytváření miliónů mikrobublinek bohatých na kyslík, jenž nasytí vodu ve vířivce. Tyto bublinky mají velikost méně než 50 mikronů, což je tak malý rozměr, který umožní okysličovat buňky a pronikat do všech pórů pokožky a odvádět z nich veškeré nečistoty.

K dalším blahodárným účinkům technologie MicroSilk také patří posílení kardiovaskulární činnosti, odbourávání stresu a celkové prokrvení pokožky. Během koupele v takto okysličené teplé vodě dochází ke zvýšení hladiny kolagenu a serotoninu. Tyto aspekty vedou k výsledku, kterým je mladistvě vyhlížející, čistá, hydratovaná a zdravá pokožka.

S relaxací vždy souvisela i hudba, ta dokáže celý prožitek z odpočinku zintenzivnit a prodloužit. Caretta Spa Vám proto přináší Blue Trans Surround Sound systém. Audio systém je přímo integrován do vířivky. Impulzy hudby jsou přenášeny skořepinou vířivky, ve které relaxujete, přímo do vody. V takové vířivce se pak cítíte jako při koncertním sólu. Subwoofer je zaizolován přímo pod skořepinou, lze doslova říci, že sedíte v hudbě.

Hudba může být přehrávána pomocí bluetooth přímo z Vašeho domácího audio systému nebo opět s využitím chytrého telefonu nebo tabletu. Už zbývá jen zavřít oči a užít si koncertní sólo jen pro Vás.

Mezi výraznější novinky patří také nově zvýšená tloušťka skořepiny, dosahující až 12mm. Tento parametr zvyšuje celkovou pevnost a životnost spa.

Ocelový nosný pozinkovaný rám přináší nové standardy pro umístění agregátů a současně zvyšuje o další třídu kvalitu zpracování. Použití pozinkovaného rámu také výrazně zvýšilo celkovou pevnost vířivek.

Caretta Spa je tradiční český výrobce wellness zařízení, do jeho portfolia výrobků patří vířivky, sudové sauny, parní kabiny, klasické sauny, ochlazovací bazény atd. Celý sortiment výrobků si můžete prohlédnout v showroomu Caretta Spa v Ostravě.

Foto: www.caretta-spa.cz

Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014Novinky Caretta Spa pro rok 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka