Novinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extrakt

Bio kosmetika Saloos obohatila svou řadu pro zdravou a krásnou pleť o Měsíčkový olejový extrakt, který je významný především svými antioxidačními, protizánětlivými a regeneračními účinky a jehož vynikající léčivé vlastnosti měsíčku lékařského jsou známy již od pradávna.

Měsíčkový extrakt urychluje hojení hnisavých a špatně se hojících ran, desinfikuje a proto je velmi vhodný při kožních zánětech, nebo jako doplněk léčby plísní a ekzémů. Zklidňuje a zvláčňuje citlivou a popraskanou pokožku, regeneruje a dobře hojí i rozpraskané prsní bradavky po kojení.

Měsíčkový extrakt doporučujeme k ošetřování pooperačních jizev, popálenin, krevních podlitin a otoků, bércových vředů, omrzlin, či při hemoroidech.

Bioprodukt je vhodný i pro jemnou pokožku dětí.

Přírodní biokosmetiku Saloos seženete v lékárnách, zelených lékárnách, bioprodejnách, prodejnách zdravé výživy, speciálních dárkových prodejnách, DM drogeriích.

Orientační cena balení po 50 ml je 113 Kč. V prodeji je také bio Rakytníkový extrakt za stejnou cenu a bio Třezalkový extrakt za 120 Kč.

 

Novinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extraktNovinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extrakt

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka