Novinka od Manufaktury - švestka

Limitovaná edice ŠVESTKA přináší originální kolekci kosmetiky a doplňků inspirovanou příznivými účinky a harmonickou vůní švestek. Švestkový výtažek bohatý na vitamíny a minerály má regenerační, omlazující a zjemňující účinky. Jedinečná vůně, ve které se snoubí ovocné a mandlové tóny, báječně zpříjemní Vaši péči o pokožku.

Kolekce ŠVESTKA nabízí unikátní sprchový peeling, sprchový gel a šampon 2 v 1 ideální na cesty, zvláčňující mýdlo, lahodný ovocný čaj a vynikající švestkový likér.

Pečující sprchový gel & šampon 2 v 1 ŠVESTKA s obilnými klíčky a panthenolem

Jemně pěnivý sprchový gel & šampon poskytne Vaší pokožce i vlasům dokonalou péči. Švestkový výtažek spolu s panthenolem a obilnými klíčky mají zklidňující, regenerační a zvláčňující účinky, vlasům dodají pružnost, hydrataci, lesk a ochranu. Harmonická vůně švestky s mandlovými tóny zanechá vlasy i pokožku příjemně provoněné. Jedinečné složení 2 v 1 je ideální na cesty…

Zjemňující sprchový peeling ŠVESTKA s obilnými klíčky a panthenolem

Unikátní sprchový peeling s výtažkem ze švestek bohatým na vitamíny a minerály, meruňkovými skořápkami, čistícím kaolínem, regeneračním panthenolem, zvláčňujícími obilnými klíčky a glycerinem jemně odstraňuje odumřelé tělové buňky a vyhlazuje pokožku. Po pravidelném používání zůstane pokožka jemná, pružná a hedvábně vláčná. Harmonická vůně švestky s mandlovými tóny zanechá pokožku příjemně provoněnou. Peeling se používá při sprchování, ideální je nanést peeling na pokožku celého těla - obzvláště na problematické partie - a krouživými pohyby důkladně masírovat, poté opláchnout vodou.

Zvláčňující glycerinové mýdlo ŠVESTKA s vitamínem E

Základem tohoto mýdla jsou rostlinné oleje a zvláčňující glycerin, který zadržuje v pokožce potřebnou vlhkost. Je obohaceno o regenerační a zjemňující švestkový výtažek a vitamín E, který napomáhá udržet pokožku pevnou a hladkou. Bohatá pěna zanechá pokožku dokonale čistou, hebkou a krásně provoněnou harmonickou švestkovou vůní s mandlovými tóny.

Sypaný aromatizovaný ovocný čaj ŠVESTKA

Lahodný ovocný aromatizovaný čaj ŠVESTKA obsahuje kousky sušených švestek, jablek, bezinky, černý rybíz, kousky řepy a květy slunečnice, neobsahuje ibišek. Švestkový čaj je vynikající i vychlazený – podávaný s ledem, případně dochucený cukrem, medem či citronem, dle Vaší chuti. Sušené švestky jsou cenným zdrojem vitamínů a minerálů, mají skvělé antioxidační účinky a příznivý vliv na trávicí soustavu.

Švestkový likér

Základem lahodného sladkého švestkového likéru je šťáva ze zralých moravských švestek smíchaná s destilátem z planých trnek a velejemným lihem. Svěží alkoholický švestkový likér se vyznačuje sladkokyselou harmonií vůně a chuti kompotovaných švestek doprovázené lehkou vůní švestkových jader. Výsledná chuť potěší jak dámy - milovnice sladkých likérů, tak pány - ctitele pravého destilátu. Nejlépe chutná vychlazený.

Novinka od Manufaktury - švestkaNovinka od Manufaktury - švestkaNovinka od Manufaktury - švestka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka