Novinka – Bio rostlinný elixír Squalane&Q10

Firma Saloos rozšířila řadu bio rostlinných elixírů o unikátní produkt. Bio rostlinný elixír Squalane&Q10, představuje jedinečnou vysoce účinnou anti-age péči s prokazatelným viditelným účinkem na redukci vrásek a remodelaci pleti. Je certifikovanou přírodní kosmetikou s certifikátem CPK bio a obsahuje nejkvalitnější rostlinné oleje, pečlivě vybranou patentovanou látku s klinickou studií a 100 % přírodní esenciální oleje.

Patentovaná látka Lift Oleoactif® s obsahem koenzymu Q10 pomáhá napnout pleť, vyplnit vrásky, vyhladit pokožku a celkově omladit. Drahocenný extrakt z Pamatky - Spilanthes Acmella extrakt je oblíbený pro své vlastnosti přirovnávané k injekci botuloxinu. Zároveň pomáhá vyhradit jemné vrásky a nesrovnalosti pleti. Kozinec blanitý - Astragalus Membranaceus extrakt, známí svými antibakteriálními, protizánětlivými a antioxidačními účinky pomáhá urychlovat proces celkové regenerace pleti.

Koenzym Q10 podporuje tvorbu energie v buňkách a udržuje je ve vitální kondici. Neutralizuje volné radikály a chrání pokožku před oxidačním stresem, který ji poškozuje a díky němuž má tendenci rychleji stárnout, ztrácet pružnost, vláčnost a jas. Koenzym Q10 rychle proniká přes pokožku do buněk a zabraňuje tomuto poškození.

Extra bio šípkový olej je již známým bojovníkem na poli péče proti vráskám. Představuje luxusní péči o zralou pleť. Díky své šetrné extrakci má příjemné šípkové aroma a sytou barvu, která zvýrazňuje a sjednocuje barevný tón pleti. Vynikající je nejen na vrásky, zhojené jizvy a popáleniny, ale také skvěle hydratuje a napomáhá vylepšit zdravý vzhled pokožky.

Základ elixíru tvoří již známý a oblíbený Squalane, kterému se přezdívá "suchý olej". Především díky své struktuře se velice snadno a přitom bleskurychle vstřebává. Zároveň působí jako antioxidant, který pomáhá chránit pokožku proti nepříznivým vlivům prostředí. Zanechává ji sametově jemnou a rozjasněnou bez pocitu mastnoty. Účinně uzamyká v pleti vlhkost, dodává ji hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu. Zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek.

Arganový olej v kombinaci s karotkovým pleť dokonale ochrání před působením volných radikálů. Intenzivně pečují zejména o zralou pokožku se sklonem k vráskám, zarudnutí i jinak problematickou. Zklidňují, vyživují a přispívají k jejímu vitálnímu vzhledu. Skvěle regenerují a pomohou vyhladit pleť.

Tento účinný olejový elixír je samozřejmě doplněn o komplex vzácných 100 % přírodních esenciálních olejů, které mu dopřávají naprosto jemnou, decentní a přitom hamornickou vůni.

Bio rostlinný elixír Squalane&Q10 je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro zralou. Aplikujeme jej ráno a večer na vyčistěnou pleť jako samostatnou péči, nebo jej doporučujeme kombinovat s vhodným pleťovým sérem. Díky obsahu squalanu elixír okamžitě hydratuje a vyživí pleť bez pocitu mastnoty.

Novinka – Bio rostlinný elixír Squalane&Verbena

Další očekávanou novinkou v řadě bio rostlinných elixírů je Squalane&Verbena, který je speciálně vyvinutý pro oddálení známek stárnutí pokožky. Zvyšuje přirozenou ochranu před volnými radikály a chrání pleť před každodenním zatížením jako jsou znečištění či stres. Napomáhá zmírňovat otoky obličeje a celkově rozzářit a zjemnit pokožku. Je certifikovanou přírodní bio kosmetikou s certifikátem CPK bio a obsahuje nejkvalitnější rostlinné oleje, pečlivě vybranou patentovanou látku s klinickou studií a 100 % přírodní esenciální oleje.

Obsahuje patentovanou látku Pomegranate Oleoactif®, která poskytuje pleti silnou dávku regenerace a hydratace a účinně tak pečuje zejména o citlivou a suchou pleť, která je vysušená, ztrácí elasticitu a lesk. Jeho součástí je extrakt z květů granátového jablka. Granátové jablko je považováno za ovoce bohů a enormně silný antioxidant. Podporuje regeneraci a stimuluje tvorbu kolagenu v pokožce. Extrakt z granátového jablka poskytuje okamžitou antioxidační ochranu, ale taktéž podporuje zachování hladiny antioxidačních složek v živém organismu po dlouhou dobu. Zároveň působí před ztrátou vlhkosti. Jojobový olej intenzivně pečuje zejména o zralou a problematickou pokožku, zklidňuje ji, vyživuje a udržuje její přirozenou vlhkost. Přispívá k vitálnímu a pěstěnému vzhledu, regeneruje a vyhlazuje.

Vzácný malinový olej se vyznačuje silnými hydratačními účinky. Rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Po nanesení na pokožce vytváří lipidovou bariéru, díky níž dokáže pokožku těla efektivně a dlouhodobě hydratovat. Zanechává ji sametově hebkou, rozzářenou a pružnou. Má výrazné regenerační schopnosti, pomáhá zpomalit proces stárnutí a je velmi vhodný při problémech s vráskami či jizvami. Je balzámem pro suchou, začervenalou, ekzematickou či jinak problematickou pleť, kterou efektivně zklidní po celý den.

Nechybí ani „suchý olej“ squalane, který se snadno a přitom rychle vstřebává. Zároveň působí jako antioxidant, který pomáhá chránit pokožku proti nepříznivým vlivům prostředí. Zanechává ji sametově jemnou a rozjasněnou bez pocitu mastnoty. Účinně uzamyká v pleti vlhkost, dodává ji hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu. Zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek. Je nekomedogenní, proto se skvěle hodí pro péči o pokožku v každém věku, včetně mladé a problematické.
V elixíru je obsažen extrakt z měsíčku lékařského, jehož vynikající vlastnosti jsou známy již od pradávna. Je významný především svými regeneračními účinky. Citlivou, popraskanou a jinak problematickou pokožku pomáhá zklidňovat, udržuje ji ve zdravé kondici a blahodárně působí proti jejímu podráždění.

Příjemnou vůni elixíru dodávají 100 % přírodní esenciální olej lemon myrta a verbena absolue. Esenciální olej verbena je antidepresivní a uvolňuje psychické napětí. Vzhledem k antiseptickým vlastnostem je používán i v boji proti akné. Esenciální olej lemon-myrta je vhodný pro mastnou, zánětlivou pleť se sklony k problematickým projevem.

Bio rostlinný elixír Squalane&Verbena je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro suchou a citlivou. Aplikujeme jej ráno a večer na vyčistěnou pleť jako samostatnou péči, nebo jej doporučujeme kombinovat s vhodným pleťovým sérem. Díky obsahu squalanu elixír okamžitě hydratuje a vyživí pleť bez pocitu mastnoty.

Fotografie zaslala Laďka Petrjánošová – děkujeme.

Novinka – Bio rostlinný elixír Squalane&Q10Novinka – Bio rostlinný elixír Squalane&Q10Novinka – Bio rostlinný elixír Squalane&Q10

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka