Nové tobogány v Aquapalace Praha

V největším aquaparku v Čechách – Aquapalace Praha – přibudou brzy do rodiny devíti tobogánů a skluzavek další dva přírůstky. Již v létě si budete moci vychutnat jízdu na dvou zbrusu nových tobogánech. A nejen to... můžete vymyslet, jak se budou jmenovat, a ještě za to získat neomezenou vstupenku do Aquapalace Praha na DIVOKÉ LÉTO 2014 v hodnotě 11 tisíc korun!

Jaké jsou podmínky účasti v této soutěži? Jednoduché. Zašlete vyplněný elektronický formulář do 25. dubna 2014 se svými návrhy – může jich být maximálně 5 pro každý ze dvou tobogánů. A pak už jen doufejte, že právě váš návrh odbornou porotu okouzlí nejvíce. Přečtěte si podrobnosti o nových tobogánech, aby se vám lépe vymýšlely názvy jako ulité.

PRVNÍ TOBOGÁN
je otevřeným tobogánem (lidově „korytem") a nabídne tři rychlosti proudění vody a tím pádem i různé dávky adrenalinu (modrou, červenou a černou jako u lyžařských sjezdovek). Bude se na něm tedy jezdit divoce i pohodově, podle právě nabídnuté obtížnosti. V té nejvyšší zařazené rychlosti zažijete pocity dravé horské bystřiny, jejíž nespoutaný proud vámi bude smýkat do všech stran.

DRUHÝ TOBOGÁN
je uzavřeným tobogánem (lidově „rourou"), v níže budou na návštěvníky číhat nejrůznější světelné i zvukové efekty, včetně optických klamů. Jezdit v něm bude možné na pneumatikách, jedno- či dvoumístných, a klidně i bezprostředně za sebou. I držení pneumatik spolujezdců bude povoleno, čili např. tzv. „vláček". Z předchozích informací vyplývá, že půjde spíše o rodinnou pohodovou atrakci.

Porota určitě přihlédne k názvům neotřelým, nápaditým, je možné použít jak české, tak cizojazyčné názvy, mezinárodní srozumitelnost rozhodně není na závadu. Název může vystihovat charakter druhu zábavy na tobogánu, ale můžete nabídnout i zcela vymyšlený novotvar, třeba v duchu sci-fi.

Popusťte uzdu fantazii a dejte jméno novým atrakcím. Odměna vás nemine.

Nové tobogány v Aquapalace PrahaNové tobogány v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka