Nové styly cvičení v Balance Clubu Brumlovka

Zimní rozvrh aerobních lekcí v Balance Clubu Brumlovka přinesl vítané rozšíření pohybových aktivit o nové styly. Kromě lekce Port de Bras + Rehab jsou zde ještě dvě nové hodiny: Total Body Mat Training a Spirals.

Total Body Mat Training spolehlivě protáhne a zpevní celé tělo. Instruktorka lekce koncipuje s ohledem na cílené protažení a posílení svalů, především břišních a zádových. Cvičí se na podložce, pohyby jsou přirozené, protažení a zahřátí střídá posilování ve vysoce efektivním, pomalém tempu, s kontrolou dýchání. Cviky vycházejí z prvků jógy a pilates. Total Body Mat Training není vhodný jen pro ty, kteří mají problémy s kyčlemi a s koleny, jinak jej lze doporučit všem, bez ohledu na fyzickou kondici či věk. V Balance Clubu Brumlovka je možné lekce Total Body Mat Trainingu vyzkoušet každý pátek od 9 hodin.

 

Novinkou, která do České republiky dorazila z Anglie, je Spirals – forma dynamického strečinku kombinující prvky jógy, pilates a baletní průpravy. Podstatnou složkou cvičení je správné dýchání a také motivující hudba. Autorem Spirals je Michael King, britský tanečník a instruktor, který se více než třicet let na profesionální úrovni věnuje tréninku a vzdělávání v oblasti fitness, což je na propracovanosti celého stylu samozřejmě znát. Po zahřátí následuje protažení a intenzivní posílení těla, závěrečná fáze je zaměřená na úplné zklidnění. Spirals výborně funguje na uvolnění zad a páteře, ale nikoli jen formou jednorázového odblokování, jeho účinky přetrvávají čtyři až pět dní po cvičení, což si lidé samozřejmě pochvalují. Mimo pozitivních zdravotních účinků je cvičení Spirals motivující výzvou, dodává energii a přináší radost z plynulého, nenásilného, a přesto inspirativního pohybu. Bez obav si jej mohou vyzkoušet všichni zájemci, v Balance Clubu Brumlovka se cvičí každé pondělí a pátek od 11 do 12 hodin.

 

Balance Club Brumlovka je největší a nejkompletněji vybavený wellness a fitness klub v České republice, který již pět let poskytuje wellness a fitness služby na nejvyšší úrovni. Klub se nachází v administrativním komplexu BB Centrum v budově Brumlovka a na ploše 5000 m2 nabízí např. fitness a cardio stroje, aerobní sály, 25 m plavecký bazén, relaxační zónu, masáže, fyzioterapii, solárium, dětský koutek, fitness bar či střešní terasu s lehátky a slunečníky.

 

Fotografie poskytla paní Vojtěchovská, 2media.cz, s.r.o. Děkujeme.

Nové styly cvičení v Balance Clubu Brumlovka Nové styly cvičení v Balance Clubu Brumlovka Nové styly cvičení v Balance Clubu Brumlovka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka