Nové saunové ceremoniály v Aquapalace Praha

Ceremoniály jen pro ženy a pivní saunování pro muže

Největší saunový svět v České republice v Aquapalace Praha připravil pro návštěvníky nové saunové ceremoniály a v pátek a sobotu prodloužil otevírací dobu Saunového světa o jednu hodinu do půl jedenácté večer. Na své si přijdou ženy, ale ani pánové nezůstanou ochuzeni.

Novinkou je ceremoniál Lady beauty, který probíhá každý večer od půl sedmé a je určen výhradně pro něžné pohlaví. Dámy se mohou těšit na prohřátí těla spojené například s aplikací očistné jogurtové masky, kávového peelingu nebo citronového peelingu. Pro pány je nově připraven Pivní ceremoniál, při kterém mohou oproti běžným zvyklostem v saunách diskutovat i nahlas.

Co je saunový ceremoniál?

Pokud tento pojem ještě neznáte, přiblížíme vám jejich průběh. Zaručeně si tento obřad oblíbíte. Saunový ceremoniál ve finských saunách trvá zhruba deset minut. Již začátek je velmi příjemný. Saunér polije horké kameny směsí vody s aromatickou esencí, čímž místnost provoní, ale také o pár stupňů ohřeje a zvýší relativní vzdušnou vlhkost. Pak sevře v ruce ručník a teplou páru od saunovacích kamen rozvíří po celém prostoru prohřívárny. Celý proces se opakuje dvakrát až třikrát. Na závěr saunér sevře v rukách ručník a prudkým mávnutím od stropu nažene horký vzduch z horní části a vytvoří tím takzvaný parní náraz, který tělo ještě více prohřeje.

Doporučit návštěvníkům lze i medový saunový ceremoniál, při němž si celé tělo potíráte rozehřátým medem. Kůže je pak krásně hebká a vláčná. I v parní lázni lze aplikovat saunový ceremoniál. Oblíbený je solný peeling. Do pokožky vetřete sůl a následně ji necháte působit společně s teplou párou. Promasírujete a prokrvíte tím tělo, a když se sůl rozpustí a vpije do kůže, perfektně vám ji vydezinfikuje. Kůže je pak hladká a vláčná.

Nové saunové ceremoniály v  Aquapalace PrahaNové saunové ceremoniály v  Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka