Nové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxe

Hotel Savannah****deluxe v rámci rozšiřování nabídky otevřel pro své hosty nové kosmetické studio. Nabídka ajurvédských masáží a wellness procedur se tímto rozšíří o celotělovou i obličejovou péči. Všechny přípravky používané v beauty salonu jsou čistě na přírodní bázi.

Návštěvníci hotelu Savannah****deluxe se již nyní mohou nechat hýčkat při:

  • ošetření jedinečnou španělskou kosmetikou Alqvimia (celotělová i obličejová péče)
  • pleťovém ošetření luxusní francouzskou kosmetikou Monteil
  • laserovém ošetření proti stárnutí a nečistotám pleti (Lasocare)
  • relaxační a pečující manikúře Cuccio

 

Celotělové rituály

Španělská kosmetika Alqvimia nabízí výhradně přírodní produkty z těch nejluxusnějších a nejčistších surovin z celého světa. Pro dnešní svět znovuobjevuje mistrovství tradičního parfémářství a ve svých výrobních postupech jej propojuje s nejnovějšími technologiemi výroby. Využívá tajných poznatků prastarého umění aromaterapie a alchymie i výsledků nejnovějších výzkumů botaniky a farmacie. Alquimia představuje dokonalou rovnováhu mezi vědou a uměním, její výrobky poskytují jedinečnou péči tělu i duši. Již nyní je možno absolvovat následující úžasné rituály:

  • Rituál věčného mládí
  • Rituál královny Kleopatry
  • Silhouette – kůra pro celkové zeštíhlení
  • Rituál císaře Caesara
  • Oáza klidu a míru

 

Obličejové ošetření Monteil

Firemní filozofií luxusní francouzské kosmetické značky Monteil je krása šitá každé ženě na míru, která zobrazuje celou její osobnost. Značka Monteil pečuje o své zákazníky již více než 75 let a stále rozvíjí nové koncepty péče o pleť v návaznosti na nejnovější vědecké výzkumy. Veškeré produkty jsou na přírodní bázi a je kladen velký důraz na jejich prvotřídní kvalitu. Cílem značky je dosažení výjimečnosti, inovace, potěšení, smyslnosti a rafinované elegance. To vše stráží sfinga (v logu společnosti) jako hlídač věčné krásy. Nechte se hýčkat jako dokonalá, smyslná a sebevědomá Francouzka vyžadující ten největší luxus.

 

Další nabídky

Návštěvníci se dále mohou nechat hýčkat při pečující, relaxační manikúře Cuccio. Kosmetické studio nabízí i další procedury pro zkrášlení celého těla např. laserové ošetření pletí proti stárnutí a nečistotám, epilaci klasickým voskem či velmi populární „sladkou“ epilaci cukrovou pastou. Nabídka služeb se bude i nadále rozšiřovat dle přání zákazníků. Aktuální nabídku a další informace naleznete na internetových stránkách.

 

Fotografie zaslala Ing. Vařeková, Marketing Manager hotelu. Děkujeme.

Nové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxeNové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxeNové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxeNové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxeNové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxeNové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxeNové kosmetické studio v hotelu Savannah**** deluxe

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka