Nová řada brašen Ortlieb Back-Roller High Visibility

obdržela nejvyšší ocenění Eurobike Gold Award 2013

Hned na začátku letošního ročníku mezinárodního veletrhu Eurobike ve Friedrichshafenu (Německo) získala nová řada brašen na kolo Ortlieb Back-Roller High Visibility nejvyšší ocenění – Eurobike Gold Award.

„Tyto vysoce kvalitní cyklistické brašny uspěly hlavně díky reflexnímu materiálu, z něhož jsou vyrobeny. Tak dochází k výraznému zvýšení bezpečnosti cyklisty v silničním provozu, protože při osvětlení vozidlem celé brašny doslova září, a tak si řidič může všimnout cyklisty v šeru nebo ve tmě mnohem dříve. Tyto brašny výrazně zvyšují standardy bezpečnosti cyklistů na silnicích,“ stojí v odůvodnění poroty.

 

Ocenění EUROBIKE AWARD jsou udělována každoročně při příležitosti konání veletrhu Eurobike ve Friedrichshafenu. Přihlášené produkty posuzuje odborná porota složená z odborníků na design a cyklistiku podle několika kritérií – inovace, kvalita návrhu, výběr materiálu a funkčnost. Na letošním veletrhu Eurobike bylo ze 496 přihlášených oceněno 61 produktů a 10 obdrželo nejvyšší ocenění Gold Award.

 

Pro novou řadu cyklistických brašen Ortlieb Back-Roller High Visibility je Eurobike Gold Award již druhým letošním oceněním. Brašny získaly již v červenci na veletrhu OutDoor ve Friedrichshafenu ocenění OutDoor INDUSTRY AWARD 2013.

 

Cyklistické brašny Ortlieb řady High Visibility budou dostupné od ledna 2014. V České republice a na Slovensku je bude možné zakoupit na webu společnosti AZUB Bike, která v obou zemích značku Ortlieb výhradně zastupuje, anebo prostřednictvím jejích obchodních partnerů.

 

Fotografie poskytla Kateřina Kršková, Public Relations AETNA, spol. s r. o. - děkujeme.

Nová řada brašen Ortlieb Back-Roller High Visibility Nová řada brašen Ortlieb Back-Roller High Visibility

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka