Nová eventová sauna v Itálii

Na severu Itálie, v hotelu Quellenhof, se otevřela nová eventová sauna, která bude v květnu 2015 hostit mistrovství Evropy v saunování. Tohoto mistrovství se samozřejmě zúčastní i saunéři z České Republiky.

Tato sauna je postavená na míru pro moderní saunové ceremoniály díky tomu, že disponuje profesionálním efektovým osvětlením, audio technikou a zatemněním. Saunové ceremoniály, neboli Aufguss probíhají v předem daný čas, a začínají poléváním kamenů vodou s vonnou esencí. Po polévání saunér provede víření horkého vzduchu a parní nárazy ručníkem. Saunér většinou nabídne trojí polévání.

Na konci září proběhlo slavnostní otevření, přičemž program zahrnoval vystoupení 18 top saunérů Evropy. Jedním z nich byl například Fabian van Dijk. A navíc, v květnu 2015, hotel Quellenhof bude hostit European Championship v saunových ceremoniálech. Na tomto mistrovství Evropy se setkají saunéři z celé Evropy, samozřejmě i z České Republiky. Oficiální účast českých saunérů připravuje Pavel Hofrichter.

Hotel Quellenhof, který můžete najít pár kilometrů od lázeňského města Merano, nabízí mnoho aktivit, například sedm bazénu, jeden z nich se slanou vodou, osm tenisových hřišť a 20 různých saun.

Nová eventová sauna v ItáliiNová eventová sauna v ItáliiNová eventová sauna v Itálii

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka