Nová atrakce v Aquapalace Praha – vodní laser show!

Největší aquapark v Čechách, Aquapalace Praha, chystá unikátní novinku: velkolepou vodní laser show. Poprvé se návštěvníkům představí na slavnostním otevření v pátek 14. března v 19.30, kdy ji přijde pokřtít i několik známých osobností.

Tématem projekcí bude samozřejmě voda a radovánky v podmořském světě, na své si přijdou ovšem nejen děti, ale i dospělí. Unikátní bude show v rámci celé ČR i SR ve velikosti promítací plochy tvořené tisíci kapiček, která obsáhne více než 130 m2.

Jako první odstartuje program s názvem Vodní svět, který představí tři druhy efektů: prostorové (vlny, pruhy ad.), animační show, při níž se promítají konkrétní obrazy na vodní stěnu (delfíni, medúzy, velryby, hejna rybiček…), a 3D „holografické“ efekty. V plánu pro následující měsíce je laser show s pirátskou tématikou anebo pop-rocková show, která potěší zejména dospělé návštěvníky.

Promítat se laser show bude od 15. března každý večer v Paláci pokladů s bazénem s umělým vlnobitím. V jarních měsících dvakrát za večer, např. v březnu v 18.45 a 21.15 hodin, v létě pak kvůli pozdějšímu stmívání pouze jednou po dvaadvacáté hodině.

Nová atrakce v Aquapalace Praha – vodní laser show!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka