Noční běh pro Světlušku

rádi bychom vás pozvali v úterý 29. dubna 2014 do pražské Stromovky, kde se od 21 hodin uskuteční již 3. ročník Nočního běhu pro Světlušku. Na startu se sejdou běžci s čelovkami, nevidomí sportovci se svými traséry a také známé osobnosti, aby společně podpořili Světlušku a nevidomé.

Přihlášení běžci mají na výběr ze dvou tras – 3 nebo 5 km, ale můžete si trasu třeba jen projít. Přihlásit se můžete přes webové stránky www.behprosvetlusku.cz a samotná registrace pak bude probíhat na místě od 18:30 hod. Pro prvních 1000 účastníků máme připravené čelovky a trička z limitované edice Nočního běhu pro Světlušku. Nedá se svítit, musíte to stihnout!

Před samotným během vás od 19 do 21 hod. zveme na doprovodný program, který budou moderovat osobnosti Českého rozhlasu – Lucie Výborná a Vladimír Kroc.

Svoji účast přislíbila olympijská vítězka Eva Samková, kajakář Vavřinec Hradilek a běžkařka Eva Vrabcová Nývltová, dále pak herci Pavel Nový, David Novotný, Jiří Mádl, Martin Kraus a Tereza Voříšková. Také se můžete těšit na vystoupení kapel Eddie Stoilow, Republic of Two a nebudou chybět ani nevidomí sportovci a muzikanti – zpěvačka a klavíristka Ráchel Skleničková, zpěvák Martin Svátek a další.

Startovné je 450 Kč a celý výtěžek je určen Nadačnímu fondu Českého rozhlasu do sbírky Světluška na pomoc nevidomým a lidem s těžkým zrakovým postižením.

Přijďte zakusit neopakovatelnou atmosféru této akce a zaběhat si spolu s ostatními. Těšíme se na vás ve Stromovce.

Noční běh pro Světlušku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka