Noc v iglů na ledovci

Chcete zažít opravdu nevšední dobrodružství? Nedokážete si wellness představit bez sněhu? Nevíte jakou dovolenou zvolit v zimních měsících? Vyzkoušejte noc na ledovci v iglů, vyzkoušejte speciální saunu s ochlazením ve sněhových závějích. Kitzsteinhornský ledovec nad rakouským Kaprunem nabízí speciální wellness aktivity. Můžete zde zavzpomínat na dětství, kdy jste si stavěli své eskymácké iglů a možná jste neměli k tomu dostatek sněhu a zkušeností. A pokud jste nějakou sněžnou boudu postavili, určitě vám rodiče v ní nedovolili přespat. Splňte si svůj dětský sen a vydejte se strávit noc v iglů na ledovci...

Letos na ledovci vyrostlo 11 iglů. Z toho jich je sedm určeno na ubytování a čtyři jsou společenské. Kemp se jmenuje Volvo XC ICE CAMP a slibuje sportovní aktivity, netradiční design a velmi specifický wellness. Pokud jste si zamilovali zimní sporty, bude vás to tu opravdu bavit. Výhled z kempu je famózní, na Zeller See. Jste ve výšce 2500 metrů nad mořem. Obrovské iglů s pěti sály naplňují nejnovější technologie. Jde o zajímavý kontrast - led a sníh, ploché obrazovky, hudba, zajímavé osvětlení. Je zde bar, v jiném sále pak vyleštěné Volvo XC 60. Jak se takové auto do hor přepraví sledujete na velké obrazovce. Venku pak jsou sportovní aktivity. Můžete lyžovat nebo si zastřílet z luku. Můžete si také postavit své vlastní iglů. Motorovou pilou řežete sněhové bloky. 

Ve velkém iglů se pořádá večeře pro ubytované hosty. Za vyzkoušení stojí určitě mini sauna, z které vybíhají naháči a válejí se ve sněhu.

Kvalitní spacák, sobí houně i další vybavení je připraveno, můžete se tedy vydat do říše snů. Na tento zážitek jen tak nezapomenete. Ani na ráno, kdy se přes stěny iglů proderou sluneční paprsky, stěny se rozzáří a připadáte si jako v pohádce.

Ubytování v iglů stojí od 150 EUR na osobu, ale je možné i romantické ubytování.
Fotos vom Volvo XC ICE CAMP presented by Nokia by » Alex Papis

Noc v iglů na ledovciNoc v iglů na ledovciNoc v iglů na ledovciNoc v iglů na ledovci

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka