NewLife B.E.A.M.

Krásná a štíhlá postava již nemusí být pouhý sen ani pro ty z nás, kterým pravidelné sportování nebo drastické diety dělají problém. Přístroj NewLife B.E.A.M. je výsledkem výzkumu amerických a izraelských technologických laboratoří. Jedná se o bezpečný a efektivní neinvazivní přístroj, který poskytuje příjemnou relaxaci, omlazení pleti i účinný způsob formování postavy.

Centrum laserové estetiky (C. L. E.) na Bělehradské ulici v Praze nabízí svým zákazníkům novinku - neinvazivní zpevnění svalové tkáně. Díky nejnovější estetické technologii B.E.A.M. (Bio Elektrický Akcelerační Managment) nabízející schopnost  přesně imitovat bio-elektrické procesy v těle a vysílat elektrické impulsy plně přizpůsobené nervovému systému, je přístroj NewLife schopný aktivovat specifické svaly a svalové skupiny, zvyšovat krevní cirkulaci, zlepšovat metabolismus a tonus těla - a to přesně podle požadavků klienta. Výsledkem je bezkonkurenční procvičení a zformování problémových partií postavy, počínaje zónou prsních svalů přes břicho, záda až po oblast hýždí a stehen.

Mezi účinky této jedinečné procedury patří zeštíhlení a tvarování postavy, redukce obvodových centimetrů zpevněním svalové tkáně, nechirugické zpevnění poprsí, či rejuvenace kůže.

Procvičování problémových partií probíhá vleže a celý proces je bezbolestný. Během výkonu klient cítí stahy svalů, po výkonu se cítí jako po cvičení, avšak bez celkové únavy. To je způsobeno tím, že partie, které nechceme procvičovat, jsou během ošetřování v klidu a veškerá energie je využita ke cvičení cílové oblasti těla. V porovnání s klasickými fitness aktivitami je jedna aplikace NewLife  srovnatelná s dvouhodinovým cvičením v posilovně, navíc s rychlejšími a viditelnějšími výsledky po každém sezení a to  za mnohem menšího úsilí.

Aplikace NewLife vyhovuje především klientům, kteří jsou pracovně vytíženi a nemohou dlouhodobě tvarovat postavu v posilovně, kteří chtějí docílit kýženého výsledku bez úsilí a námahy, popřípadě nemohou ze zdravotních důvodů navštěvovat posilovnu. Proceduru ale ocení i ti, kteří aktivně cvičí a chtějí „dotvarovat" pouze určitou partii těla, kde jsou výsledky ve fitness pomalé nebo nemožné.

Počet aplikací závisí na kondici klienta a na množství tukové tkáně. Obecně je doporučováno 10 - 12 intenzivních aplikací alespoň 2x týdně, poté následuje individuální program. Muži upřednostňují kombinaci cvičení břišních svalů a zapojení aktivity svalů ramenních pletenců, což pomáhá „prorýsování" ramen. Ženy nejčastěji cvičí břicho současně se stehenními svaly. Zajímavé je také zpevnění poprsí jako alternativa k plasticko chirurgickým operacím.

NewLife B.E.A.M.NewLife B.E.A.M.NewLife B.E.A.M.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka