Nevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKA

SaunaFest na cestách se zastaví v saunách pražského aquacentra

Objevte nevšední zážitek ze saunování a vyzkoušejte již tuto neděli 22. 5. 2016 v Aquacentru Šutka celosvětově oblíbené saunové ceremoniály. V rámci wellness Aquacentra Šutka bude od 16:30 do 21:00 možné zažít intenzivní a netradiční saunové ceremoniály na různá témata, které zajistí profesionální saunéři. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Chodíte rádi do sauny? Zkuste si tuto relaxaci zpříjemnit oblíbenými saunovými ceremoniály, které tuto neděli poprvé zažijete také v sauně a páře Aquacentra Šutka. Profesionální saunéři Michaela Schönová, Lucie Stellnerová a Saunový mág Pavel Hofrichter vám představí techniky, díky nimž naleznete novou dimenzi saunování. Pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a dalšími procedurami dostává saunování nový rozměr. V průběhu celého odpoledne zažijete ceremoniály na různá témata, jakými jsou Bob Marley, Kouzlo Arménie, Italský polibek nebo Chicago. Pestrý program je pro vás však připraven i v páře. V 18:00, 19:00 a 20:00 zažijete beauty proceduru s využitím kávového, bylinkového nebo medového peelingu. Akce je pořádána v cyklu SaunaFest na cestách.

Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování, relaxaci, odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Každý si zde přijde na své – od malých po velké, od začátečníků přes zkušené milovníky sauny. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Přijďte tedy k nám vyzkoušet něco nového, zregenerovat své tělo a pobavit mysl. Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách nebo Facebooku.

Fotografie: Archiv Saunový mág Pavel Hofrichter.

Ke stažení
Podrobný program ke stažení (.pdf) 4,06 MB

Nevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKANevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKANevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKANevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKANevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKANevšední zážitky při saunování v AQUACENTRU ŠUTKA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka