Netradiční saunování - sauna truck a sauna loď

Milovníci saunování vymýšlejí netradiční, někdy přímo bláznivé variace umístění saun. Již jsme psali o sauně na stromě, napíšeme o saunovém pontonu postaveném přímo na jezeře a nyní vám přinášíme snad největší saunovou zajímavost. Pojízdná sauna umístěná na trucku. Pokud by vám ani toto nestačilo, tak vězte že ve Finsku mají i saunovou loď. Tento saunaship je velmi oblíben.

SAUNA TRUCK

Sauna Truck je samozřejmě finská záležitost a jedná se o velmi pěkně vybavenou saunu na kolech, prostornou a se vším příslušenstvím. Pohodlné prostory na trucku pojmou 15-20 lidí. Truck je možno doplnit párty stany pro promo akce. Na trucku najdete i sprchy a WC. Vodní nádrž má připraveno kolem 1000 litrů vody. Saunová kamna jsou elektrická i na dřevo.

V dalších prostorách jsou klidové zóny, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, lednice, bar, kuchyň atd.

Sauna Truck je sestaven z tahače Volvo FH12 a návěsu o celkové délce 17 metrů, kombinované šířce 2,5 metru a celková hmotnost činí asi 25 tun.Tento kolos se využívá na letní festivaly, PR akce, pro firemní prezentační účely atd.

Další saunou na kolech je ruský nákladní automobil přestavený na mobilní saunu.

Ruská baňa je podstatně menší a skromnější než finský obr, ale pro malebnost Vám rovněž přinášíme obrázek z hlubokých ruských lesů. Vychvalována je mobilita a nezávislost a tím i možnost udělat si saunový večer klidně 150 km od civilizace nebo na zakončení lyžování. Samozřejmě s ochlazovacím skokem do sněhu nebo do jezera.

Ještě jsme pro vás objevili jednu fotografii - na saunu přestavěný VW busík.

 

SAUNA LOĎ

Tato loď nabízí saunu pro 8 osob. Pro ochlazení se samozřejmě skáče rovnou do jezera. Loď si můžete pronajmout samozřejmě s kapitánem.

 

Takže až pojedete do finska, možná, že někde na cestách potkáte mobilní saunu.

Netradiční saunování - sauna truck a sauna loďNetradiční saunování - sauna truck a sauna loďNetradiční saunování - sauna truck a sauna loďNetradiční saunování - sauna truck a sauna loďNetradiční saunování - sauna truck a sauna loďNetradiční saunování - sauna truck a sauna loď

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka