Nespoléhejte na Ježíška

vsaďte na Saloos

Vybírání dárků představuje pro někoho zábavu a vyloženě se v něm vyžívá. Pro někoho předvánoční shon a nákupy hraničí s noční můrou. Děti napíšou Ježíškovi seznam, ale co pořídit našim nejbližším, kteří už z psaní dopisů vyrostli? Nechte se inspirovat tipy od české firmy Saloos.

Mladá, krásná, svěží, fresh? Žádná dospívající dáma nedokáže odolat pečující kosmetice. Kosmetických produktů není nikdy dost. Na kosmetické poličce určitě nesmí chybět 100 % Bílý jíl. Důkladně a hloubkově vyčistí pleť a zároveň ji detoxikuje. Pomáhá regulovat tvorbu mazu a napomáhá ke zlepšení pokožky trpící akné a černými tečkami.  Každá parádnice jistě ocení přípravek, který udrží pleť krásnou a zároveň si sedne s jejím oblíbeným make-upem. 100 % Squalane se skvěle hodí pro péči o pokožku v každém věku. Dokonale nahradí drahé podkladové báze pod make-up. Zanechává pleť sametově jemnou a zároveň neucpává póry. Mladá a problematická pleť navíc jistě ocení jeho nemastnou konzistenci tzv. „suchého oleje“.

Je vaše maminka či manželka nejkrásnější ženou na světě? I ona ale zajisté ocení přípravky, které její krásu podtrhnou a budou o ni pečovat. Hyaluronové sérum s obsahem nízkomolekulární a vysokomolekulární kyseliny hyaluronové dokáže mírnit projevy stárnutí a pokožku viditelně omladit. Má lehkou konzistenci a slouží jako „luxusní bonus“, který můžete pleti nabídnout. V kombinaci s bio rostlinným elixírem Squalane&Kamélie zanechá pleť dokonalou ve dne i v noci. Stane se „přírodním liftingem“. Aktivně pomáhá obnově buněk, kolagenu a zvyšuje elasticitu pokožky. Poskytne kůži vydatnou dávku tonizace, vypne ji a vyhladí, sníží výskyt vrásek a pomůže redukovat tmavé skvrny. Zkrátka dodá pleti vše, co potřebuje.

Pokud nejste na balení dárků a jejich zdobení, nabízí firma Saloos i hotové dárkové kazety, které tento problém hravě vyřeší. Dárková kazeta Relax potěší srdce nejen dam ale i pánů. Obsahuje bio tělový a masážní olej Relax pro příjemné chvilky pohody, biokarité balzám Rakytník pro péči o tělo i obličej a biokarité balzám na nehty, který se šetrně postará o nehty i nehtovou kůžičku.

Přehled všech výrobků Saloos najdete na internetových stránkách výrobce.

 

Fotografie zaslala Laďka Petrjánošová – děkujeme.


Nespoléhejte na Ježíška Nespoléhejte na Ježíška Nespoléhejte na Ježíška Nespoléhejte na Ježíška

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka