Nepromeškejte nejlepší setkání wellness odborníků na veletrhu

FOR ARCH a BAZÉNY, SAUNY & SPA

V pořadí jedenáctý ročník veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA, zaměřený na projekční řešení a provoz bazénů, koupacích jezírek a wellness zařízení, se letos uskuteční na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA ve dnech 20. až 24. září. Jeho hlavním tématem bude modernizace a zatraktivnění provozů spolu s bohatým doprovodným programem, odbornými přednáškami a konferencemi. Generálním partnerem mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2016 je Skupina ČEZ.

Letošním ústředním tématem veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA bude problematika modernizace aquaparků a zatraktivnění wellness provozů. V jeho rámci se ve spolupráci s Asociací bazénů a saun ČR uskuteční ve středu 21. září ve Velkém sále č. 1 odborná konference nazvaná Evropská legislativa pro veřejné a rodinné bazény. Zaměří se na aktuální normy EU pro navrhování a provozování bazénů. Přednášky budou rozděleny do dvou bloků a mezi probíranými tématy najdete například princip tvorby a schvalování evropských norem, bezpečnost a revize skluzavek a tobogánů a aplikace norem v evropském provozu (hydraulika bazénu, apod.). Součástí konference bude prohlídka výstavních expozic veletrhu FOR ARCH a následně také komentovaná prohlídka provozu a zázemí AQUAPALACE PRAHA v Čestlicích. Přihlášky na tuto konferenci je možné podávat až do 9. září.

V odpoledních hodinách pak pořadatelé naváží na loňskou úspěšnou konferenci HOTELOVÉ WELLNESS & SPA. Letošními nosnými tématy budou"Od návrhu k realizaci úspěšného wellness provozu, Inspirace a využití technologických novinek a aktuálních trendů z mezinárodního prostředí". Se svou přednáškou zde vystoupí například italský architekt Mario Santini, který se několik let úspěšně věnuje návrhům wellness center a současně také zážitkovému saunování. Více informací včetně přihlášky na konferenci najdete na internetových stránkách spakonference.rain.cz.

Zájemci o návštěvu veletrhu FOR ARCH mohou po vyplnění jednoduchého formuláře na stránce www.forarch.cz/sleva získat poukaz na VSTUPENKU se slevou 20 procent.

Zdroj a fotografie: Jana Lavičková - děkujeme.

Nepromeškejte nejlepší setkání wellness odborníků na veletrhuNepromeškejte nejlepší setkání wellness odborníků na veletrhuNepromeškejte nejlepší setkání wellness odborníků na veletrhuNepromeškejte nejlepší setkání wellness odborníků na veletrhuNepromeškejte nejlepší setkání wellness odborníků na veletrhu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka