Nenechte si ujít zajímavé akce

Společnost "Agency FTC" specializující se na firemní, kulturní, sportovní a společenské akce si pro vás připravila několik jarních a letních akcí, které byste si neměli nechat ujít.

Svátky hudby v Praze - Spiritual Kvintet

Dne 18. dubna 2011 se uskuteční již čtvrtý ročník 11. ročníku cyklu Svátky hudby v Praze, který se koná v kostele sv. Šimona a Judy na Praze 1. Učinkovat budou Jiří Tichota, Dušan Vančura, Zdenka Tichotová, Jiří Cerha, Jiří Holoubek a Veronika Součková.

Prima prázdniny ve tvořivém rytmu

Celková harmonizace, rozvoj tvůrčí síly, výtvarné hrátky, sportovní akce na vodě i pod vodou a golfové akademie. To vše zahrnuje červencový týden, který je věnován rodiči se staršími dětmi. Programem bude provádět Tomáš Gnad a kolektiv odborných lektorů.

Rodičům a dětem od 4 do 12 let bude patřit druhý týden, kde si děti pomocí tvořivých her rozvedou svou osobnost a podpoří dovednosti. Můžete se těšit i na spoustu sportovních aktivit, jako například vodní sporty, minigolf, stolní tenis nebo odbíjená.

Prázdninová škola tance - Flamenco

V Garni hotelu Petra se uskuteční dva týdenní pobyty. První bude určen španělským a cikánským tancům pro začátečníky a mírně pokročilé. Naučíte se základní techniky Zapateada, Port de bras, Tangos a Sevillanas.

Španělský tanec pro pokročilé je druhý týdenní pobyt. Tento "kurz" je věnován tanečnicím, které se chtějí zdokonalit a naučit se něco nového, jako jsou taneční kreace s mantonem a vějířem, pokročilou techniku Zapateado, Port de bras pirouettes, tance Soleares a Bulerias.

Svátky hudby v PrazePrázdninová škola tance

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka