Koupání a saunování při svíčkách v novém

Největší saunový svět v ČR je po rekonstrukci

Počasí neovlivníte, ale vybrat si, jak strávíte sobotní večer, můžete. Netradiční akce se bude konat v sobotu 21. dubna v aquaparku a v saunovém světě v Aquapalace Praha. Připraven je speciální večer, kdy si za svitu svíček a doprovodu relaxační hudby mohou návštěvníci užít koupání a saunování při svíčkách. Dámy jistě ocení zkrášlovací saunový ceremoniál, pro muže je připraven zábavný pivní ceremoniál, a to vše za tlumeného světla a svitu svíček.

Vstup je od 20 hodin a vstupné na celý večer do Vodního světa a saun je výši 350,- Kč.

V rámci rekonstrukce dosud největšího Saunového světa v České republice prošla změnou hlavně relaxační zóna. V prostoru nad dvěma vířivkami byl vybudován podhled, který velmi jemně tlumí a rozptyluje světlo. Při pobytu ve vířivce se tak návštěvníci mohou cítit lépe, protože je při relaxaci neruší ostrý svit a mají větší soukromí. Prostor s relaxačními lehátky oživily kmeny pravých břízek. Ty slouží nejen k optickému rozdělení prostoru, ale zároveň fungují jako praktické věšáky. Obměněny byly také přihrádky a boxy pro odložení věci při příchodu do saun. Celkovému zpříjemnění a většímu komfortu návštěvníků přispívá i obohacená květinová výzdoba. Návštěvníci se však mohou těšit nejen na upravenou a pohodlnější zóny relaxu, ale také na nové saunové ceremoniály jako je magnoliový nebo whisky, které probíhají již od první dubna. Přehled ceremoniálů najdete zde http://www.aquapalace.cz/rozvrh-saunove-ceremonialy.

Fotografie: archiv Aquapalace

Informace o areálu najdete na

Koupání a saunování při svíčkách v novémKoupání a saunování při svíčkách v novémKoupání a saunování při svíčkách v novémKoupání a saunování při svíčkách v novém

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka