Největší taneční centrum mají v Brně

Od středy 12. ledna mají obyvatelé Brna k dispozici nový prostor Centra Tance s 11 tanečními sály. Centrum Tance se specializuje na tzv. rekreační tanec, tedy taneční kurzy pro širokou veřejnost. Takový způsob trávení volného času je hlavně pro ženy zajímavou alternativou k fitcentrům a aerobiku. Tanec je výbornou formou relaxace. Je přiměřeně fyzicky náročný a udržuje lidskou psychiku v dobré kondici.

Brno je jedna z prvních lokalit, kde Centrum Tance již v roce 2004 otevřelo své taneční kurzy.

Příjemnou atmosféru slavnostního otevření podtrhlo několik tanečních vystoupení a ukázkových výukových lekcí. Krásy orientálního tance předvedla vítězka loňské celostátní soutěže MISS ORIENT 2010 Milena Vyparinová ve své finálové choreografii. Následoval street dance v podání taneční skupiny Kwertz pod vedením lektorky Lucky Morávkové a na závěr vystoupil Roman Gemrot v ukázce capoeiry. K zajímavostem dne patřila mimo jiné také možnost prohlédnout si sál určený k výuce pole dance, což je tanečně gymnastická disciplína u tyče.

„Jsem velmi rád, že se nám v Brně povedla realizace tak velkého tanečního studia. Brno je příjemné město, které podporuje kulturu a rekreačnímu tanci se zde skvěle daří. Přeji všem tanečníkům a příznivcům tance, aby jim prostor dobře sloužil“, řekl Tomáš Schel, ředitel Centra Tance, který vlastnoručně pokřtil prostor láhví sektu. Tanečně naladění hosté se po oficiálním programu rozešli na prohlídku prostor nebo do sálů vyzkoušet si vybraný taneční styl.

Největší taneční centrum mají v BrněNejvětší taneční centrum mají v Brně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka