Největší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírody

ZAHÁJENA

V pražských Letňanech i letos na téměř tři měsíce vyrostlo unikátní outdoorové město, kde vás vybaví na výlety po České republice i na daleké expedice, především se ale dozvíte spoustu zajímavých novinek ze světa outdooru. Prodejní Výstava stanů a vybavení do přírody se koná od 28. 5. do 14. 8. 2016 a vstup je letos zdarma!

Stojí tu na 320 stanů i oblíbené spacákové ležení, kde si budete moc vyzkoušet stovky spacáků a karimatek na nejrůznějších površích a hlavně – najdete tady největší výběr turistického zboží na českém trhu: pořídíte stany, spacáky, karimatky a kempingový nábytek, ale i batohy, oblečení, obuv a nejrůznější doplňky, jako jsou vařiče, nádobí, grily, nafukovací čluny, baterky, čelovky, nože a další outdoorové vychytávky. Vše si můžete vyzkoušet, poradit se s odborníky, děti si zařádí v dětském koutku a navíc můžete soutěžit o hodnotné ceny. A pozor: Parkování i vstup jsou letos zdarma! A to jsou jen některá z lákadel už 19. ročníku Výstavy stanů a vybavení do přírody.

Zasaď židli, postav stan…

„Návštěvníky kromě zajímavých cen nejvíc láká to, že si mohou všechno zkusit na vlastní kůži. V normální prodejně si třeba stan asi nepostavíte, přitom je to tak důležité. Stejně jako to, abyste si mohli dost dlouho poležet na karimatce nebo ve spacáku, který vybíráte. Tady je prostoru i času vždy dostatek,“ upozorňuje na stěžejní důvod, proč na výstavu zamířit, její pořadatel Jaroslav Skalka.

Pořadatelé ovšem myslí i na rodiny s dětmi a pro nejmenší návštěvníky bude k dispozici zcela zdarma dětský koutek. A pozor – i letos se návštěvníci mohou svým nákupem zařadit do soutěže o atraktivní ceny v hodnotě 500 000 Kč! Vyhrát můžete nový automobil Seat Leon ST kombi na rok zdarma, zájezd na Srí Lanku pro dvě osoby, skútr Yamaha N-Max, jízdenky luxusními autobusy Eurolines po Evropě, digitální kompakty Sony nebo horské kolo Kellys Thorx a mnohé další.

Ve dvou halách, na ploše 10 500 m² (!) se představí více než 140 outdoorových značek. Mezi největší lákadla patří značky jako Deuter, Tilak, MSR, Meindl, Petzl, Leki, Keen,

Thermarest, Mammut, Devold, Asolo, Lowa, Osprey, Warmpeace, Salewa, Leatherman, Primus, Marmot nebo Jack Wolfskin. Na své si ale přijdou i běžní turisté, kteří tu najdou tradiční značky jako Pinguin, Coleman, Hannah, Husky, Outwell, HI-TEC, The North Face, Loap a další.

Praktické informace

Místo konání: Výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Otevírací doba: pondělí – pátek: 15:00 – 20:00 hod., sobota – neděle: 10:00 – 20:00 hod.

Doprava: Parkování zdarma přímo v areálu výstaviště po celou dobu konání akce.

Parkování: Zdarma

Vstup: Zdarma

Další informace: ti, kdo to mají do Prahy daleko, najdou identický sortiment na www.4camping.cz

 

Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.cz – děkujeme.

Největší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírodyNejvětší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírodyNejvětší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírodyNejvětší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírodyNejvětší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírodyNejvětší evropská Výstava stanů vás vybaví do přírody

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka