Největší aquapark v ČR navštívilo již 3 milióny návštěvníků

Největší aquapark v České republice Aquapalace Praha přivítal dne 26. března v jedenáct hodin dopoledne návštěvníka s číslem 3 000 000. Ředitel aquaparku Ing. Radek Steinhaizl odměnil prémiového návštěvníka, kterým se stala paní Kurková z Milovic u Nymburka, vstupem i pro její doprovod na celý den zdarma a vouchery pro další návštěvu aquaparku. Děti Natálka a Matyáš byly nadšené dárky, které dostaly a neskrývaly velkou radost z hraček.

Nejpočetnější skupinou návštěvníků Vodního světa jsou právě rodiny s dětmi. Následovány jsou teenagery ve věku 12 – 18 let. Oblíbenými atrakcemi dětí a teenagerů jsou na prvním místě tobogány, americké skluzavky a adrenalinová atrakce spacebowl. Za poslední rok výrazně stoupla také návštěvnost Saunového světa, kde se nyní nachází 14 saun a prohříváren včetně unikátních zařízení v České republice jako je dětská sauna nebo panoramatická sauna, která odpočívajícím poskytuje výhled na Palác pokladů.

Atrakce jsou dostupné i dětem z nezaopatřených rodin

Již od svého založení jsou v aquaparku pravidelně pořádány akce pro děti z dětských domovů
a Klokánků. Děti mají do Vodního světa vstup se svým doprovodem zdarma. Během tří let navštívilo zařízení více než 900 dětí. Návštěvy jsou vždy spojeny s doprovodným programem i soutěžemi, kterých se účastní také celebrity. V aquaparku tak můžete potkat například Leoše Mareše, Ivetu Lutovskou, Elišku Bučkovou nebo Jirku Mádla.

Informace o Aquapalace Praha najdete na www.aquapalace.cz.


Největší aquapark v ČR navštívilo již 3 milióny návštěvníkůNejvětší aquapark v ČR navštívilo již 3 milióny návštěvníků

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka