Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků

Nárůst slovenské klientely o neuvěřitelných 70% zaznamenal v minulém roce luxusní ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel, v nejnavštěvovanějších moravských lázních v Luhačovicích. Služby hotelu využilo v minulém roce více než 600 Slováků. Zároveň se zvýšil počet hostí ze Slovenska i v celých lázních a to až o 40%. Lázně Luhačovice, a.s. tak v roce 2013 navštívilo dohromady 1500 slovenských klientů. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel lázní.

Ředitelka hotelu Alexandria Miloslava Fialová k tomu poznamenala: ,,Naši východní sousedé ze Slovenska objevili kouzlo Luhačovic a jezdí k nám nejčastěji na prodloužené víkendy. Vždyť z Bratislavy je to k nám autem jen 1,5 hodiny. I když převažující část klientely tvoří hosté z tuzemska, Slováci patří spolu s Rakušany a Izraelci mezi nejvýznamnější návštěvníky. Lákadlem je největší a nejluxusnější wellness centrum v Luhačovicích, ale i vyhlášená Francouzská restaurace, nebo prvně republiková atmosféra hlavní budovy s historickým nočním klubem. Kromě politiků naše služby využila celá řada umělců. Vzpomenu jen některé z nich: Jiří Stivín, Miroslav Dvorský, Gabriela Demeterová, Sophia Jaffé, Soňa Valentová, Miloslav Mejzlík, Hana Gregorová, Ondřej Brzobohatý, Dušan Jamrich, či Iveta Weissová. O pohodlí návštěvníků se stará 59 zaměstnanců hotelu.“

Dodala, že v loňském roce využilo služeb wellness centra více než 11 tisíc osob. Hotel nově zprovoznil letní terasu pro slunění a rozšířil nabídku masáží. ,,Pro letošní sezónu připravujeme speciální čínskou energetickou masáž a masáž vonnou svíčkou (Candella masáž). Wellness centrum bude možné pronajmout i pro uzavřenou společnost a nabídku služeb rozšíříme o noční saunování. Pýchou našeho hotelu je Francouzská restaurace. Z jídelního lístku sklízí největší úspěch flambovaný Chateaubriand s grilovanou zahradní zeleninou a také tradiční flambované palačinky. Jako zajímavé zakončení menu volí hosté šambrovaný, čili nad otevřeným ohněm nahřátý koňak. Velmi oblíbené jsou také pravidelné měsíční gastronomické akce, kde k nejúspěšnějším patřilo únorové představení japonské kuchyně v podobě sushi připravované přímo před zraky hostů,“ sdělila M.Fialová.

Luxusní ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel byl v Luhačovicích postaven na sklonku třicátých let minulého století. Zařadil se k tomu nejlepšímu v tehdejším Československu. Precizně zpracované a architektonicky zdařilé dílo stavitele Alexandra Lozovského získalo věhlas od samého začátku také díky špičkovým službám. Návštěvníky v něm čeká pohoda, relaxace, neopakovatelná atmosféra, špičková gastronomie a služby nejvyšší kvality. Samozřejmostí jsou lázeňské procedury a volné vstupy do bazénů a whirlpoolu. Hotel ALEXANDRIA je svojí polohou i vybavením ideálním hlavně pro víkendové pobyty, kongresovou turistiku, pořádání středně velikých tuzemských i mezinárodních konferencí, prezentaci firem, školení, rokování, či setkání s obchodními partnery.

Hotel ALEXANDRIA je tvořen dvěma navzájem propojenými objekty. Hlavní budova hotelu nezapře zrod za první republiky. Hosté v ní najdou původní oblíbenou Francouzskou restauraci se specialitami, i noční klub, které neodmyslitelně patří k historii tohoto slavného hotelu. Moderní část je reprezentantem současné generace nejmodernějších lázeňských zařízení evropského wellnessu. Skládá se ze čtyřposchoďové nadzemní části a dvou suterénních podlaží, ve kterých se nachází wellness centrum navozující styl starořímských lázní. Architektura nadzemní části je inspirována starověkými paláci. Pokoje jsou zařízené moderně, ale i s prvně republikovým šarmem. Zatímco pokoje v historické části jsou laděny ve stylu třicátých let minulého století, moderní části zdobí repliky suvenýrů z tažení Alexandra Velikého.

Wellness centrum Spa Alexandria nabízí širokou škálu zážitkových a originálních procedur na regeneraci těla i duše a pro péči o zdraví přírodní uhličité lázně ve zdejší jedinečné léčivé vodě. Je v něm bazén, whirlpool, Kneippova stezka, čtyři parní lázně s různými teplotami (parní, bylinková, solní a laconium), finská sauna, relaxační vyhřívané lavice a odpočinkové zóny.

Lákadly Lázní Luhačovice pro Slováky jsou hlavně geografická blízkost (jen 27 km od slovenských hranic), pro všechny pak díla nejvýznamnějšího slovenského architekta Dušana Jurkoviče (Jurkovičův dům), ale i jedinečnost a vzácnost Luhačovických minerálních vod a  léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Vincentka, Ottovka, Aloiska, pramen Dr. Šťastného.

Fotografie zaslala Mgr. Katarína Arvayová, PR manager Paper Life, s.r.o.

Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků Nejluxusnější luhačovický hotel navštívilo o 70% více Slováků

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka