Nechte se vtáhnout do světa nových wellness procedur hotelu Vista

V červenci měla možnost naše redakce prožít a jako první vyzkoušet Rituál horskými bylinami. Jednu z nových wellness procedur hotelu Visa resortu Dolní Morava. Zdejší wellness je místem relaxace a načerpání nové energie z místní přírody. "Ochutnali" jsme a tento

Rituál horskými bylinami je zařazen do principu Náruč Země. Inspirací pro tuto sérii masáží je matka Země, která přináší pohodu, klid a uzemnění. Volené techniky jsou spíše jemné a hladivé. Spojení se Zemí poskytuje člověku sílu a pevnost, je zdrojem odol­nosti vůči stresům a duševní stability.

Procedura začíná bylinnou koupelí ve vaně se světelnou terapií a hudbou. Zastavíte se v čase a vnímáte klid a vůni bylin – mateřídoušky, levandule, meduňky, dobromysli a břízy. Ke koupeli je vám nabídnuta voda s ovocem, nebo bylinkový čaj. Po koupeli se lehce osprchujete (pouze vodou) a smyjete tak lístečky bylinek. Následně přejdete v županu do masážní místnosti. Koupel si můžete objednat i samostatně, možná je i párová procedura.

Horská louka je plná nenápadných křehkých bylin, které v sobě ukrývají obrovskou sílu. To, co pomáhá jim k přežití v drsných podmínkách hor, pomáhalo odnepaměti i člověku. Sílu i něžnost bylin tu pocítíte na vlastní kůži, ať už při koupeli v odvaru z nich, při peelingu, uvolňující masáži zad třezalkovým olejem, při zábalu ze směsi nádherně vonících bylin.

Na závěr si z masáže odnesete bylinkový polštářek na památku.

Doporučujeme následný odpočinek u vybraného čase. Rituál tak bude mít možnost doznít. Až se vám nebude chtít odejít, stejně jako nám.

 

Vybrat si nově můžete z masáží podle 4 principů:

  • Náruč Země
  • Síla vůle
  • Doušek radosti
  • Harmonie života

 

Pociťte na vlastní kůži med nasbíraný včelkami na místních horských loukách, mramorové kamínky z místního lomu nebo přírodní vůně sestavené přímo pro hotel Vista.

V rámci pobytu využijte wellness svět: dopřejte si uvolnění ve vířivce s výhledem na horský masív Kralického Sněžníku, zaplavte si v bazénu či se ponořte do teplého vzduchu Saunového světa. U hostů jsou velmi oblíbené saunové rituály, vyzkoušejte.

Nechte se vtáhnout do světa nových wellness procedur hotelu VistaNechte se vtáhnout do světa nových wellness procedur hotelu VistaNechte se vtáhnout do světa nových wellness procedur hotelu VistaNechte se vtáhnout do světa nových wellness procedur hotelu VistaNechte se vtáhnout do světa nových wellness procedur hotelu Vista

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka