Navštívili jsme Banovci

koupání, FKK camping s bazény a přívětivé prostředí

Termální lázně Banovci nabízejí koupání v teploučké termální vodě, velký plavecký bazén, 2 tobogány, zážitkový bazén s chrliči a perličkami a také přírodní bazén s 38 stupňů teplé vody. Ubytovat se můžete v campu, který má také oddělenou FKK část pro naturisty, v apartmánech - domcích a v hotelových pokojích. Banovci jsou velmi klidným místem pro relaxační dovolenou nebo třeba pro zastávku na cestě do Chorvatska k moři.

O Banovcích jsme uveřejnili již dříve článek - http://www.wellnessnoviny.cz/clanek/wellness-komplex-banovci-ve-slovinsku/

Konečně jsme mohli tyto lázně vyzkoušet na vlastní redakční kůži. Ocenili jsme usměvavou recepční, pěkný hotelový pokoj s prostornou koupelnou a pohodlným lůžkem. Ochutnali jsme místní kuchyni a už jsme se těšili do bazénové části. Trochu stísněnější prostor šate a sprch vystřídá pěkně upravená venkovní část lázní. Vlevo je soustava relaxačních bazénů s vodou 36°, kde je prostor pro relaxaci, jsou zde masážní lůžka, chrliče vody, trysky... Na tuto část navazuje menší bazén s přírodní vodou přímo z vrtu, kde je teplota 38° a úžasná relaxace.

Děti nejradši využijí větší část komplexu s velkým bazénem pro plavání a tobogánovou věž s 2 tobogány. Jeden je prudší - jde o velkou skluzavku a druhý je klasického střihu, anakonda.

V případě špatného počasí je k dispozici vnitřní část lázní.

Navštívili jsme i oddělenou, samostatnou část FKK, kde je koupání bez plavek. Jde o bazén s vířivkou, jsou zde i masážní lůžka. Bazény jsou oplocené, se zahradou s dostatkem lehátek. Vstup je přes turniket a malý areál se sezónním občerstvením přímo navazuje na FKK camping. Zde je opravdový ráj pro nudisty, naturisty. Vlastně Banovci jsou jediné lázně, které nabízejí FKK pobyt - koupání, camp, bazény vše pro naturistické vyžití.

Navštívili jsme BanovciNavštívili jsme BanovciNavštívili jsme BanovciNavštívili jsme Banovci

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka