Návštěvníci SaunaFestu mohou objevovat Jadran levněji

CK Natur Travel je jedním ze sponzorů soutěže v saunovacích ceremoniálech na SaunaFestu 2015 - vítěz českého kola této soutěže pojede zdarma na některou z plaveb jachtou SILVA po Jadranu. Všichni návštěvníci tohoto saunového svátku pak navíc mají slevu 400 Kč/os.

CK Natur Travel se již od svého vzniku v roce 1993 zaměřuje na realizaci plaveb na velkých jachtách s posádkou po Jadranu a na rekreaci pro naturisty a nudisty v FKK-resortech v Evropě i Zámoří.

Vlajkovou akcí naší CK jsou plavby na historické, již 101 let staré, jachtě SILVA (na obytnou loď přestavěna v roce 1982 a od té doby již několikrát modernizována) pro 28 turistů a 4-5člennou posádku. K dispozici jsou v podpalubí dvou- a třílůžkové kajuty s palandami a tekoucí vodou. Na hlavní palubě je umístěn salon, ve kterém je podáváno celodenní stravování (6x plná penze a 1x polopenze), 4x WC/sprcha s teplou a studenou vodou + 1x WC, kapitánský můstek a kajuta kapitána Anteho Vukoviče, lodní kuchyně s další důležitou osobou – skutečně výtečným kuchařem a kryté sezení u velkého stolu. Horní paluba je určena pro opalování, večerní posezení u skleničky vína, příp. i přespání pod nebem plným hvězdiček. Přes den, zejména po snídani a v podvečer pluje jachta po dohodnuté trase, značnou část dne kotví v opuštěných zátokách na pobřeží a zejména na jadranských ostrovech s průzračnou vodou, k dispozici jsou i dva mořské kajaky a další prostředky pro vodní zábavu.

SILVA se vydává na své týdenní plavby z přístavu v Omiši, pár kilometrů na jih od Splitu a směřuje buď na Západní trasu (Šibenik, NP Krka, Zadar, NP Kornati, …), Střední trasu (ostrovy Brač, Hvar, Vis, Biševo, …) nebo na Jižní trasu (Korčula, NP Mljet, Dubrovník, Hvar, …).

Pobyt na jachtě SILVA je vhodný prakticky pro všechny kategorie zájemců  = * kdo se rád koupe - má moře na dosah * kdo se rád opaluje - stačí se přesunout na horní palubu * kdo má rád poznávání nových míst – stačí se dívat přes zábradlí a sledovat okolní krajina a navíc – každý večer v jiném přístavu * kdo se rád potápí (se šnorchlem) – ideální podmínky při pobytu v zátokách * kdo má rád výborné jídlo – lodní kuchař zařídí. Žádné dlouhé chození na přeplněnou pláž, přístavní molo je obvykle v centru městečka.  Plavbu je možno spojit s řadou dalších aktivit - na lodi je možno se věnovat karetním a dalším stolním hrám, cvičit jógu, v přístavech pak vyrážet na průzkumné cesty do okolí, do kavárniček, … , pěšky nebo případně i na in-linech, ale třeba si i zacvičit. Dalším pozitivem pobytu na jachtě je blahodárný účinek mořské vody v kombinaci se slunečními paprsky bez vynaložení výrazné fyzické zátěže – žádné chození ve vedru, vše v okruhu několika desítek kroků, dostatek zastíněných ploch na palubě, stálý vánek. To vše umožňuje pobyt na lodi i účastníkům vyššího věku, stejně jako dětem.

V posledních letech máme k dispozici dva týdenní turnusy na velmi komfortní jachtě VJEKO, pro max. 21 osob, s kapitány Ivanem nebo Dinem Vukovičovými na můstku. Vše co bylo napsáno o plavbách na jachtě SILVA platí i pro VJEKO, s tím rozdílem, že kajuty jsou plně klimatizované, vybavené klasickými postelemi a vlastním sociálním zařízením, strava je podávána buď v plně klimatizovaném salonu nebo na zastíněné zádi lodi, na horní palubě jsou lehátka, vše je obloženo ušlechtilým dřevem a stravování je ještě bohatší než na Silvě. Samozřejmě – tomuto pohodlí odpovídá i vyšší cena.Plavby na „našich“ jachtách (ty jsou samozřejmě chorvatské, se zkušenými chorvatskými posádkami) lze plně doporučit. O tom svědčí i skutečnost, že jsou „silně návykové“. Většina z našich klientů na jachtu jezdí opakovaně již řadu let, naše rekordmanka na ní letos prožije již svoji dvacátou dovolenou. Na obou jachtách zcela platí jak chorvatské „nema problema“, tak i naše „to se nedá popsat, to se musí prožít“.  A na závěr – pokud nejste naturisti/nudisti, nevadí – na jachtě SILVA je vypsáno několik plaveb pro zájemce s plavkami a i na nudistických turnusech se můžete pohybovat v plavkách (pouze musíte akceptovat skutečnost, že většina účastníků je mít nebude – v jídelně ale vždy všichni alespoň minimálně oblečeni).

Další specializací CK Natur Travel je zajišťování rekreace pro naturisty a nudisty v mnoha FKK-resortech v Evropě i Zámoří. K dispozici jsou hotely, bungalovy, appartementy, chatky či mobilhomy, se službami all-inclusive až po vlastní stravování, v Německu (Balt),  Rakousku (Alpy), Slovinsku (termály), Řecku (Rhodos, Kréta, Zakynthos), Černé Hoře (Ulcinj), Chorvatsku (6 středisek na Istrii), Francii (Středomoří, Atlantik, Korsika), Španělsku (Mallorca, pevninské Španělsko, Kanárské ostrovy), v Karibiku (St.Martin, Jamaica), Mexiku (poblíž Cancúnu) a USA (Florida). V posledních letech řada FKK-resortů, zejména některých velmi luxusních na Kanárských ostrovech, v Mexiku a na Floridě, působí v rozmáhajícím se režimu „LiveStyle“, což lze klasifikovat jako „něco mezi“ převažujícím naturismem s mírným nádechem swingers.

Objevujte krásy JadranuJachta SilvaÚčastníci SaunaFestu mají slevu 400 Kč

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka