Naplánujte společnou letní dovolenou sobě i dětem přesně na míru!

Plánování dovolené s dětmi může být oříšek. Přejete si, aby se bavily a dovolenou si užily a zároveň byste si občas sami rádi odpočinuli. Zarezervujte si ubytování ve Wellness hotelu Vista a sami si dovolenou navrhněte tak, aby vyhovovala všem. A detailní program stačí vyřešit na místě. Při hezkém počasí si můžete užít mnoho venkovních aktivit. Můžete vyrážet na výlety do okolí pěšky (např. po naučné stezce Pohádkové Česko), zapůjčit si kola nebo segwaye.

Nebo zůstaňte v okolí hotelu a děti nechte řádit ve Fun parku na trampolínách. Sami si dáte něco dobrého k jídlu nebo pití, zatímco máte děti stále na očích.

Pokud bude hezké počasí, určitě nesmíte vynechat letošní novinku Mamutíkův vodní park, ten si zamilují všechny děti. V rámci České republiky vyráží na dovolenou často i páry s malým miminkem. Pokud je to i váš případ, určitě využijete tzv. baby pointy. Tam najdete mikrovlnku, kojeneckou vodou, vlhčené ubrousky, dětské jídelní sety, pleny apod. Můžete si stáhnout i aplikaci do mobilu či tabletu, pomocí které přes své zařízení sledujete obraz z kamery, která je umístěna ve vašem pokoji. Na miminko tak vidíte třeba z vířivky nebo z restaurace. S hlídáním může pomoci i chůva, která děti na pokojích zkontroluje nebo je uspí v kočárku. A vy si zatím vyčistíte hlavu. Na masáži, spánkem nebo adrenalinovým zážitkem. Pokud vás poslední možnost láká nejvíce, musíte vyzkoušet letošní novinku - tzv. Singletrails. To jsou jednosměrné lesní stezky a dřevěné lávky v těžko přístupných místech pro horská kola, které si můžete užít s celou rodinou poté, co vás lanovka vyveze nahoru, kde stezky začínají. Základní trail s názvem „Skalní“ měří 5 kilometrů a můžete se na něm podle svých schopností pořádně odvázat a přitom si užít jedinečné výhledy!

A až se opět vrátíte k dětem, můžete si zapůjčit kočárek nebo nosítka na děti a užívat si společně krásy místní přírody a čerstvý horský vzduch. Až děti trochu odrostou, bude se jim v resortu líbit ještě víc. Animační programy, které probíhají uvnitř i venku, jsou doslova „našlapané“ – kino, jóga, pohádky a mnohem více. Radost jim určitě udělá i speciálně sestavené dětské menu a dětské drinky, které jsou skoro stejné jako ty dospělácké.

Ještě než odjedete, zaregistrujte si na www.dolnimorava.cz tzv. Resort Card. Karta nabízí slevy na různé aktivity. Ať už jedete na dovolenou sami, s dětmi nebo s partou kamarádů, navštivte internetové stránky a vyberte si z bohaté nabídky služeb.


Fotografie z archivu Resortu Dolní Morava zaslala paní Kutilová Dagmar, PR consultant – děkujeme.

 


Naplánujte společnou letní dovolenou sobě i dětem přesně na míru!Naplánujte společnou letní dovolenou sobě i dětem přesně na míru!Fun ParkNaplánujte společnou letní dovolenou sobě i dětem přesně na míru!Wellness hotel VISTAWellness hotel VISTA - bazén

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka