Naplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horách

Hlavní období dovolených je už sice za námi, ale relax & sport resort Dolní Morava nabízí natolik zajímavý program, že možná ještě zvážíte jednu podzimní. Kompletní kalendář akcí najdete na internetových stránkách www.dolnimorava.cz. Ten je orientovaný především na děti, ale bavit se budou i rodiče, páry či parta přátel. O víkendech můžete stále využít nově otevřených venkovních aktivit jako je Mamutíkův vodní park nebo single trails.

Mamutíkův vodní park je interaktivní přírodní areál, kde voda je základním prvkem k hraní a experimentování. Single trails jsou zase jednosměrné trasy pro horská kola, kde si i široká veřejnost dopřeje pořádnou dávku adrenalinu.

Děti se mohou vyřádit na podzimních prázdninách s pohádkovými bytostmi a loutkovým divadlem, potěší je určitě i karnevalový průvod a halloweenská diskotéka. Je pro ně připraveno i mnoho výtvarných či pohybových aktivit a her. Nebo na dovolené využijte službu soukromého hlídání, které je po individuální domluvě s animátorem možné i pro děti mladší 3 let. Zaměstnanci hotelu se vždy budou snažit vyjít vstříc. V čase, kdy jsou děti „zaměstnané“ svými novými kamarády a zábavnými animátory, je ta pravá chvíle pro váš relax.

Wellness hotel Vista nabízí nepřeberné množství možností. Ve „wellness světě“ si můžete užít plavání, vířivku, parní lázeň, saunu nebo méně známý Kneippův chodník. Ten je ideální terapií při bolestech hlavy a kloubů. Nebo se svěřte do rukou zkušených masérů a zajděte si na čokoládovou, kokosovou nebo medovou masáž. Pohlazením pro duši i tělo jsou i kosmetické rituály se značkou SOTHYS Paris, které jsou vhodné i pro muže. A protože ke správné dovolené patří i skvělé jídlo, ochutnejte něco z lokálních specialit restaurací Vyhlídka nebo Podbělka. Na podzim jsou totiž na programu houbové speciality, další poklady z místních lesů a zvěřina z Jesenických hor. Speciální menu jsou připravená i pro děti.

A po podzimní sezóně se můžete pomalu ale jistě těšit na Grand Opening zimní sezóny 2014-2015, který se koná 13. prosince. Čeká na vás letos spousta novinek a překvapení, a zahajovací událost bude opravdu velkolepá. Více informací o všech aktivitách a speciálních výhodných balíčcích najdete na internetových stránkách.

Fotografie z archivu Resortu Dolní Morava zaslala paní Kutilová Dagmar, PR consultant – děkujeme.

Naplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horáchNaplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horáchNaplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horáchNaplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horáchNaplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horáchNaplánujte si akční nebo odpočinkovou podzimní dovolenou v českých horách

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka