Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní

s knihou 100 praktických použití aromaterapie

Aromatické oleje si hravě poradí s celou řadou běžných nemocí, problémů a situací, a to naprosto přirozenou cestou, ne jako chemická farmaka. Kniha francouzské specialistky na stravování a léčivé rostliny Danièle Festy 100 praktických použití aromaterapie čtenářům ukazuje, jak mohou pečující esenciální oleje výrazně přispět ke každodenní pohodě a zmírnit drobné zdravotní obtíže.

„Aromaterapie je druh léčitelství založený na používání esenciálních olejů. Jednoznačně jde o nejúčinnější rostlinnou léčebnou metodu. Z tohoto pohledu je třeba si na některé silice, využívané v této alternativní medicíně, dát pozor – mohou se ukázat jako velmi nebezpečné! Nemáte se ale čeho bát, protože potenciálně rizikové́ látky jsme do knihy nezařadili,“ říká autorka Danièle Festy.

Kniha 100 praktických použití aromaterapie obsahuje výklad základních pojmů souvisejících s aromaterapií. Abecedně řazený průvodce nabízí účinná, rychlá a bezpečná řešení pro 100 běžných nemocí – od akné po žlučníkové kameny. Postupy, které jsou v knize popsány, jsou vhodné pro děti i dospělé.

Danièle Festy je jednou z nejuznávanějších světových odbornic v oblasti stravování, esenciálních olejů a léčivých rostlin. Vydala přes dvacet knih zabývajících se touto problematikou, z nichž některé se ihned zařadily mezi francouzské bestsellery. Novinkou 100 praktických použití aromaterapie se autorka poprvé dostává i k českému čtenáři.

Fotografie zaslalo nakladatelství Práh – děkujeme.

Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka