Naberte nové síly při poslechu relaxační hudby

Každý z nás je někdy unavený, přepracovaný, naštvaný, nedokáže se soustředit a podobně. Každý z nás má také nějaký způsob, jak se těchto stavů zbavit. Jedním z těch jednodušších je poslechnout si nějakou příjemnou hudbu. A proč by to nemohla být právě hudba přímo vytvořená k relaxaci a odpočinku?

Uklidňující relaxační hudba je používána k navození relaxace a uvolnění nebo také k navození spánku. Hudba může mít jistě také pozitivní vliv na zdraví i léčebné účinky. Hudbu na CD prodává např. společnost Monroe Products. Kromě relaxační hudby nabízí také hudbu meditační pro navození hluboké meditace anebo spirituální hudbu, která pomůže k dosažení rozšířených stavů vědomí, kdy se vnímání dostává do jiné reality.

Společnost Monroe Products vyvinula audio stimulační proces, který pracuje na základě vytváření komplexu vícevrstvých audio signálů. Ty společně rezonují a to se odráží v tvorbě jedinečných mozkových vln charakteristických pro určité stavy vědomí. Výsledkem je vyladění celého mozku do stavu známého jako synchronizace mozkových hemisfér nebo-li hemisférická synchronizace. Odtud název této technologie - Hemi-Sync®. V tomto stavu pracují levá a pravá mozková hemisféra synchronně.

Metoda Hemi-Sync® je využívána jako prostředek k dosažení soustředění pozornosti, zvládání stresu, prohloubení meditace, rozšíření stavů vědomí, zlepšení spánku, zvládání bolesti, nebo k osobnostnímu růstu a duchovnímu rozvoji.

 

Naberte nové síly při poslechu relaxační hudbyNaberte nové síly při poslechu relaxační hudbyNaberte nové síly při poslechu relaxační hudby

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka