Na výstavišti v pražských Letňanech vyroste roubenka

9. - 11. února 2017

V první polovině února se uskuteční veletrh CESTY DŘEVA, na kterém vystavovatelé představí sruby, roubeny a montované domy. Pro návštěvníky je připravený bohatý doprovodný program – například přímo ve výstavní hale vyroste roubenka, pro děti je připravená interaktivní vzdělávací plocha.

Dodavatelé dřevěných staveb jako jsou sruby, roubenky a montované domy se představí na letošním veletrhu CESTY DŘEVA, který se uskuteční 9. – 11. února na pražském výstavišti PVA EXPO PRAHA. Kromě zajímavých informací od vystavovatelů, přednášek, seminářů a poradenských center je pro návštěvníky připravený zajímavý doprovodný program.

Přímo v jedné z hal vyroste roubený dům díky projektu ROUBENKA NAŽIVO. Postaví jí studenti Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Volyně ve spolupráci s firmou DEKWOOD. Firma DEKWOOD také přichystala několik přednášek na téma bydlení v roubence.

Pro rodiny s dětmi připravili organizátoři ve spolupráci se společností AWOCADO s. r. o. zajímavý vzdělávací program s názvem LESNÍ SVĚT – na kterém si děti budou mít možnost vyzkoušet interaktivní dřevěné pomůcky, které jsou určené pro environmentální výchovu a lesní pedagogiku, jako jsou například tabule, ekologické hry a pomůcky.

V Hale číslo 2, v sektoru D, bude návštěvníkům k dispozici naproti dětskému koutku příjemná kavárna. Rodiče našich nejmenších návštěvníků si budou moci odpočinout u dobré kávy a sledovat z kavárny své ratolesti užívající si možnosti velkého dětského koutku.

Součástí této části bude také stylová dřevěná sauna od firmy RAIN.cz, která bude po celou dobu veletrhu otevřena a návštěvníci budou moci načerpat atmosféru sauny.

Součástí veletrhu CESTY DŘEVA bude i první postupové kolo Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

 

Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Marian Jurečka

Generálním partnerem veletrhu je Národní dřevařský klastr

 

Fotografie zaslala Michaela Dušková, manažerka FOR WOOD, CESTY DŘEVA – děkujeme.

Na výstavišti v pražských Letňanech vyroste roubenka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka