Na veletrhy do Německa

Rádi cestujete a necháváte se inspirovat také někde jinde, než v Čechách? Proč nevyrazit na některý z kosmetických veletrhů třeba do Německa? Nabídka veletrhů je zde poměrně bohatá a jinak to určitě nebude ani s jejich programem.

COSMETICA Hannover

22. – 23. ledna 2011 proběhne v německém Hannoveru kosmetický veletrh věnující se kosmetickým službám a spotřebnímu zboží v oboru. Více než 500 vystavovatelů zde představí své produkty z oblasti péče o pleť a nehty, kosmetických přístrojů, wellness, solárií atd.

BEAUTYWORLD Frankfurt

Hned týden na to, tedy 30. – 31. ledna, proběhne ve Frankfurtu první část veletrhu Beautyworld s názvem Hair&Beauty. Druhá část veletrhu s názvem Ambiente, věnovaná produktovým skupinám orientovaným na konečné uživatele, proběhne až v polovině února, konkrétně 11. – 15. 2. 2011.

VIVANESS Norimberk

Odborníci, kteří chtějí získat přehled o trhu s přírodní kosmetikou, o trendech a o postavení značek na trhu, by si měli poznamenat termín 16. - 19. února 2011: V té době se koná na výstavišti v Norimberku mezinárodní veletrh přírodní certifikované kosmetiky a wellness VIVANESS, na němž okolo 200 vystavovatelů zobrazí trh s přírodní kosmetikou v celé jeho škále.

BEAUTY INTERNATIONAL Düsseldorf

O měsíc později, 18. - 20. března 2011, si potom nenechte ujít významný kosmetický veletrh pro odbornou veřejnost v Düsseldorfu.

Na veletrhy do NěmeckaNa veletrhy do NěmeckaNa veletrhy do NěmeckaNa veletrhy do Německa

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka