Na terase Horalu se konají kurzy grilování

každou prázdninovou středu

K létu neodmyslitelně patří grilování. Jedinečnou příležitost užít si ho skutečně naplno přináší hotel Horal v Resortu Valachy Velké Karlovice. O prázdninových středečních podvečerech se na hotelové terase budou konat pravidelné kurzy grilování pro veřejnost ve spolupráci s kulinářským centrem Chef Zlín.

Vyhlášená terasa hotelu Horal s výhledem do typického valašského údolí je jako stvořená k posezení u dobrého jídla pod širým nebem. A což teprve když si hosté budou moci jídlo sami připravit a ještě se u toho dozvědět zajímavé a užitečné informace od mistra kuchaře, které se dají využít i kdykoli jindy při posezení s přáteli.

Kurzy se budou konají vždy ve středu od 17.30 hodin. Menu je co týden obměňováno – zatímco v sudý týden si účastníci připraví kuřecí špízky s arašídovou omáčkou, pečené brambory plněné pancettou a šalvějí, domácí "dvouručný" gamburger a grilovaný ananas, v liché týdny se bude grilovat steak z roštěnce s česnekovou bagetou, vepřová krkovice s bramborem pečeným v alobalu a banán s chilli.

Kurz trvá dvě až dvě a půl hodiny, koná se při minimálním počtu 7 lidí, nutná je rezervace předem. Ubytovaní hosté hotelu Horal i dalších dvou hotelů Resortu Valachy mají zvýhodněnou cenu.

Kromě toho bude hotel Horal na venkovní terase po celé léto nabízet víkendy s grilovanými specialitami, vždy v neděli odpoledne i s cimbálovou muzikou.

Fotografie archiv Resortu Valachy, poskytla M. Žáčková, PR manažer Resort Valachy Velké Karlovice. Děkujeme

Na terase Horalu se konají kurzy grilováníNa terase Horalu se konají kurzy grilování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka