Na prohlídce solných lázní.

Vydal jsem se do Říčan, kde má sídlo společnost Salt Cave Invest. Tato firma přišla s projektem solných lázní jejichž základem je propracovaný systém poskytování procedur v solné jeskyni, solné komoře, solné sauně či v solné lázni. Průvodcem mi byl pan Jiří Kubelka.

Je všeobecně známo, že výrazně nasycené prostředí suchým solným aerosolem má příznivé účinky na prevenci onemocnění, ale i na alternativní léčbu a v neposlední řadě i relaxaci organismu. Výsledky dosažené v Solných lázních vycházejí z klinické studie vědeckého týmu pod vedením Prof.MUDr. Aleny Červinské, Ph.D., který provádí výzkum účinků kontrolované Haloterapie na lidský organismus již po dobu více jak 25 let.

SCI poskytuje franchising Solné lázně. Samozřejmostí pro SCI je poskytování 24 hodinového servisu, poradenství, projekční a designerské práce. SCI je dodavatelem kompletního řešení, nebo může doplnit již stávající prostory např. o generátor solného areosolu jehož je výhradním distributorem pro Evropské trhy. Unikátní jsou i solné panely do domácnosti, nebo koncept domácí solné jeskyně.

Obdivoval jsem krásné provedení solných krbů nebo saunových kamen se solnou chromoterapií. I vlastní solné lázně, uváděné jako největší v Evropě mě po designové stránce i co se týče technologií velmi příjemně překvapily.

S informacemi o produktech a službách této společnosti se na našich stránkách ještě určitě setkáte.

Na prohlídce solných lázní. Na prohlídce solných lázní.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka