Na kole stylově s doplňky od Brooks

Značka Brooks se stala synonymem kvalitních kožených sedel, jejichž vlastnosti jsou nenapodobitelné. V poslední době se začala soustředit i na vlastní batohy a brašny, které jsou určeny především pro cyklisty, ale uplatnění naleznou i v běžném životě. Díky AZUB Bike si stylovou jízdu na kole mohou dopřát také cyklisté z Česka a Slovenska.

Stylové kožené přední a zadní brašny na kolo, kožené brašničky na nářadí a jiné nezbytnosti, ale i univerzální batohy a tašky ve staroanglickém stylu. Většina z nich se vyrábí buď přímo ve Velké Británii, nebo v Itálii a kromě obvyklých konzervativních barev mezi nimi nalezneme i několik výjimečných zářivých odstínů. Vedle klasických brašen Brooks Barbican s ramenním i bederním popruhem se hitem letošního léta stala taška Brooks Euston Shoulder Bag vyrobená z kanafasu, která díky svému tvaru a barevným odstínům působí mladistvě a svěže. Je dostupná ve třech variantách – červená, tmavě modrá a černá.

Nezbytnou součástí výbavy každého cyklisty je sada nářadí, kterou vozí vždy s sebou. Proto Brooks společně se 700 cyklisty vyvinul vlastní sadu nářadí s 21 funkcemi s označením Brooks MT21. Tento praktický set obsahuje 7 imbusových klíčů, 3 šroubováky, 3 torxy, 4 klíče na špice, nýtovač, otvírák lahví, napínák sedel Brooks a nůž. Nářadí je dostupné v koženém obalu ve třech barevných provedeních za 1590 Kč včetně DPH.

Kompletní nabídku sedel, brašen, batohů a dalších doplňků Brooks hledejte na webu společnosti AZUB Bike, která tuto koženou legendu v České republice a na Slovensku zastupuje.

Fotografie poskytla Kateřina Kršková, Public Relations AETNA, spol. s r. o. - děkujeme.

Na kole stylově s doplňky od BrooksNa kole stylově s doplňky od Brooks

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka