Na Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světě

plného zážitků pokřtili nového strážce celé Dolní Moravy - obřího mamuta. Od poslední červnové soboty je tak největší mamutí atrakce na světě oficiálně otevřená pro veřejnost. Nový dolnomoravský mamut se se svou výškou 13 metrů vešel do České knihy rekordů, kdy se do něj v jednu chvíli seskupilo 50 děti školního věku. Mamut se také uchází o zápis do celosvětové Guinnessovy knihy rekordů.

Největší radost však bude dělat dětem. Ve dvou patrech provede nejmenší návštěvníky pravěkým dobrodružstvím, nechá je vyřádit v hracím pralese a dolů je sveze 24 metrů dlouhý chobogán. Pro Dolní Moravu však není mamutí přítomnost ničím překvapivým. V pravěku zde byla tato majestátní zvířata doma a na místních kopcích se jich pásla celá stáda.

Den plný zážitků však neměl na programu jenom mamutí témata. O další zábavu se postaraly divadla pro děti, žongléři, animační workshopy, pohádková stezka, dog dancing s Vandou Gregorovou nebo bublinový rekordman Matěj Kodeš, který názorně ukázal, za co získal 11 světových rekordů. Jako suvenýr si návštěvníci odnášeli dobroty z Jarmarku regionálních produktů.

Originální oslava konce školního roku Den plný zábavy už sice skončila, dobrá zpráva však je, že obří mamut spolu s dalšími atrakcemi čeká na Dolní Moravě na návštěvu dál. Rodiny s dětmi tu zabaví Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park, Pískový svět, Dětský park Amálka, připravena je celá řada animačních programů.

První víkend v srpnu se můžeme těšit na další jedinečnou událost s titulem Acrobatic Night Show na Stezce v oblacích. Za večerní atmosféry, zavěšeni přímo na jedinečné konstrukci Stezky v oblacích vystoupí akrobati, provazochodci a nejrůznější umělci, kteří vám přinesou zážitek na tom nejnetradičnějším místě, jaké si vůbec umíte představit. Předprodej vstupenek byl již zahájen na stránkách www.dolnimorava.cz.

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino... Děkujeme.

Na Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světěNa Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světěNa Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světěNa Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světěNa Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světěNa Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světěNa Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka