MS FIS ve snowboardingu a freestyle lyžování 2015

Na Schladming 2013 a Spital am Semmering 2014 naváže tuto zimu Kreischberg. Od 15. do 25. ledna 2015 se bude ve Štýrsku konat další mistrovství světa FIS a bude to skutečná premiéra, protože v Kreischbergu se poprvé spojí snowboard a freestylové lyžování. Během jedenácti dnů proběhne 23 soutěží mužů a žen, na které se očekává až 50 národností a zhruba 1.000 závodníků.

Soutěžit se bude v U-rampě, ve slopestylu, snowboardcrossu a v big airu. Paralelní soutěže (slalom a obří slalom) pro snowboardisty se budou konat v nedalekém Lachtalu. Také freestyloví lyžaři předvedou své dovednosti v U-rampě, slopestylu a skicrossu a na boulích. Soutěž v akrobatických skocích bude dokonce součástí zahajovacího ceremoniálu.

Areál na Kreischbergu se nachází přímo u dolní stanice lanovky, proto to nebude nikam daleko. Od parkoviště i zastávek Murtalské železnice jste za několik minut pěšky ve středu událostí mistrovství světa a z tribuny uvidíte většinu sjezdovek MS.

Doprovodný program: Snowcircus

Jednotlivým sportovním soutěžím bude moci svou atraktivitou konkurovat i doprovodný program. Hala MS v Murau se promění v obrovský cirkusový stan a nabídne po oba víkendy mistrovství světa skvělou podívanou v podobě živých akcí.

Zdroj informací a fotografií: Kateřina Vlčková, Public Relations, Rakouská národní turistická centrála Österreich Werbung – děkujeme.

MS FIS ve snowboardingu příští rok v KreischberguPřípravy vrcholí

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka