Mountain Bike Holidays

Mountain Bike Holidays už léta určuje trend dovolené s horským kolem. Tak tomu bude i v roce 2009. Jedná se o skvěle propracovaný nápad, na kterém spolupracuje 61 hotelů, 19 regionů a devět bikových center ve třech zemích. To představuje širokou a zároveň specializovanou nabídku, která uspokojí různorodá přání milovníků mountain bike.

Jejich vysoké nároky na kvalitu a kompetenci ve věcech horských kol uspokojují ubytovací zařízení na úrovni 3* a 4*. Služby jsou perfektní, kola spolehlivá a asistence při volbě túr, technických problémech, transferech, atd. téměř geniální.

Mountain Bike Holidays přichází pro rok 2009 s mnoha novinkami. Je připraveno ještě více regionů, hotelů a tras. Specializované hotely mohou využívat nejen milovníci horských kol. Ti, kdo se upsali úzkým galuskám a tráví rádi dovolenou v sedlech silničních kol najdou v 10 regionech roztroušených v Rakousku, Itálii a Německu celkem 26 hotelů ušitých na míru přímo jim. K tomu jsou připraveny celkově lepší služby a informace při plánování tras i více individuálního poradenství.

Nový katalog a aktualizovaná databáze služeb, kde od letošního roku najdete informace i v češtině, představují mnoho novinek a osvědčenou kvalitu. Novinkou jsou videozáznamy 19 regionů na webových stránkách (viz níže). Tým profesionálů prezentuje to nejlepší z regionů a naladí vás na cyklistickou dovolenou. Shlédnutí filmových záběrů vám pomůže najít to pravé a zvolit správný region. Nově je také vyprofilovaná volba vhodné túry, což při nabídce více než 800 tras může být nelehký úkol. K okamžitému plánování a rozhodování přispívají i informace o počasí.

Dovolená s horským kolem, to jsou zážitky z přírody, požitky z krajiny, fyzická výzva a přísun adrenalinu při technicky náročných sjezdech. Převážně se však nejedná jen o čistě mountainbikovou dovolenou. Většinou jde o kombinaci vícerých aktivit. I bikeři si totiž chtějí užít různých dodatečných nabídek a služeb. Po fyzické námaze během dne přijde na řadu odpočinek a relaxace. Vyrovnat fyzickou zátěž po náročných bikových túrách lze zařazením výletu za koupáním nebo lehké pěší túry na program dne. Zvlášť pak pro ty, kdo cestují s mountainbikery jako doprovod, ale jejich vášeň pro kolo zas až tak nesdílí, je připravena pestrá paleta možností pro volný čas. Jen tak se dá připravit dokonalá dovolená pro všechny. Biková dovolená s Mountain Bike Holidays není tedy jen výzva a námaha, ale ve stejné míře i odpočinek, požitek a rozmanitost. Pohled na dodatečné nabídky jako wellness, rodina, koupání, sportování a kulinářské požitky ulehčí výběr toho správného hotelu.

 

Mountain Bike HolidaysMountain Bike Holidays

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka