Moravský kras a SPELEO WELLNESS

Cesty po Moravském krasu mají své kouzlo. Krásná krajina, jeskyně, mnohé příležitosti jak strávit zajímavý wellness víkend. Navštívili jsme Wellness hotel Panorama a zaujal nás balíček s názvem SPELEO WELLNESS. Přiblížíme Vám tedy co můžete mít za wellness aktivity právě jen v prostředí Moravského krasu.


Wellness hotel Panorama nabízí ubytování a služby tříhvězdičkového hotelu, část kapacity jsou nově rekonstruované pokoje s úžasnou vyhlídkou do kraje. V hotelu nechybí ani menší wellness centrum "VitaLine". Vedle pěkného bazénu se slanou vodou s protiproudem a sousední vířivky mohou hosté v bazénové části využít i sluneční louku a odpočívárnu s lehátky. Poměrně malý prostor je věnován saunové části, která nabízí klasickou finskou saunu, infrasaunu a parní komoru s vonnými esencemi (každý den je připravena jiná vůně). Dohled a balneoprocedury zajišťuje kvalitní personál tvořený převážně zdravotními sestrami, jejichž kvalifikace je rozšířena o specializované kurzy masáží a aromamasáží, masáží lávovými kameny, baňkování apod.

Balíček SPELEO & WELLNESS zahrnuje kurz SPELEOLOGIE nebo SPELEO FERRATA. Pro tuto aktivitu Vám zkušený doprovod zapůjčí veškerý materiál vč. přílby, světla a kombinézy. Barevná krajina zde podtrhuje vyjímečnost tohoto krasového území s tisíci jeskyněmi, propastmi a dalšími krasovými fenomény. Ponoříte se společně do temnot podzemí a poznáte krasovou krajinu z její odvrácené tváře. Kurzy speleologie jsou vhodné i pro děti od 3 let. Termíny kurzů v Moravském krasu jsou možné celoročně kdykoliv po domluvě. Speleo ferrata je pak velmi zajímavá aktivita. Dostanete sedací úvaz, karabiny, přílbu, světlo, kombinézu a můžete začít. 100m zajištěná ferrata, která prověří vaši zručnost a také odvahu. Ponoříme se společně do ponurých skal, do světa věčné tmy, kde čas jako kdyby se zastavil.

Speleo canyoning v Moravském krasu je velkým podzemním dobrodružstvím pouze pro zkušené. Krátká teoretická a praktická příprava je nedílnou součásti akce. Čeká vás tajemná podzemní řeka, velké vodopády, peřeje, tůně, slaňování a místy i skoky do hlubokých tůní. Pouze pro zájemce od 18 let věku.

Zájemci o lanové aktivity mohou klidně navštívit Moravský kras také. Rekreační středisko Baldovec naleznete v krásném údolí Bílé vody, obklopeno hlubokými lesy. K dispozici je zde lanové centrum, horolezecká věž, lanovka, tarzaní skok, paitnball a jiné služby. Zde je také nové wellness centrum - vodní svět na ploše 100m2 (whirpool, parní sauna, zábavné sprchy nebo keramická vyhřívaná lehátka). Využít můžete i solnou jeskyni.

Pro zájemce o western slouží westernové městečko v Boskovicích. V přírodním areálu si můžete vyzkoušet lasování, práci s bičem, střelbu z luku, hody sekerou nebo oštěpem.

V hotelu Panorama můžete využít rovněž hotelovou tělocvičnu, malou posilovnu, hřiště na volejbal, poradí Vám trasy pro Nordic Walking, nabízí půjčovnu kol. Zkrátka v Moravském krasu je stále co dělat!

Moravský kras a SPELEO WELLNESSMoravský kras a SPELEO WELLNESSMoravský kras a SPELEO WELLNESSMoravský kras a SPELEO WELLNESSMoravský kras a SPELEO WELLNESSMoravský kras a SPELEO WELLNESS

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka