Moment de Bonheur

Nová vůně od Yves Rocher

Jako novinku na konec roku 2011 připravil tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher svěží květinovou vůni Moment de Bonheur.

Vyberte si vůni, která je příslibem štěstí. Jemnou květinovou vůni, jiskřivou a podmanivou, která podtrhne vaši ženskost.

„Tato vůně má čistou a jasnou barvu, nenajdete v ní náznak stínu“, říká Annick Menardo, tvůrkyně parfémů, pro níž bylo při tvorbě tohoto parfému cílem vytvořit zelenou květinovou vůni, svěží a zároveň ženskou, která by vyjadřovala osobnost nositelky: „Je to barevná vůně představující svěžest a vzdušnost v hlavě parfému. Pro srdce parfému jsem vybrala čistý výtažek a výluh z růže stolisté: čistý výtažek z růže stolisté vyvolává medové, kořeněné a jemně zelené nóty. Výluh z růže stolisté byl vybrán kvůli svému jiskřivému tónu. Je jako otisk růže, které byla zachována její jemná krása a ženskost. Závěrečnou tečkou vůně je její dřevitý základ obsahující výtažek pačuli a cedru. Ten do něj přináší vibrující složku, která dolaďuje celkovou eleganci parfému.“

Parfémová voda Moment de Bonheur je v prodeji ve 30ml nebo 50ml balení.

 

Podklady a fotografie poskytla značka Yves Rocher.

Moment de BonheurMoment de Bonheur

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka