MOJITO edice od MANUFAKTURY

V loňském roce uvedla MANUFAKTURA originální letní limitovanou edici MOJITO. Díky obrovskému úspěchu této řady se letos rozhodla tuto řadu rozšířit o regenerační krém, lahodný čaj a osvěžující bytový parfém a  zařadit ji mezi stálý sortiment.

Originální řada MOJITO využívá příznivých účinků mátového esenciálního oleje a dalších cenných ingrediencí – obilných klíčků, panthenolu, vitamínu E, bambuckého másla a dalších.

Jedinečná vůně máty doprovázená citrusovými tóny limetek vás osvěží, povzbudí a báječně naladí.

Léčivých účinků máty hojně využívali již Řekové a Římané. Mátový výtažek má osvěžující a čistící účinky na pokožku, povzbuzuje mozkovou činnost při únavě a nervozitě, tiší bolesti hlavy, působí antidepresivně a pomáhá uvolnit dutiny při nachlazení.

Upozornění: po použití kosmetiky MOJITO dostanete neodolatelnou chuť na sklenici tohoto lahodného nápoje!

Řada MOJITO nabízí:

Pečující sprchový & koupelový gel MOJITO s mátou, obilnými klíčky a panthenolem
Osvěžující sprchový & koupelový gel s mátou, obilnými klíčky a panthenolem zanechává pokožku hedvábně jemnou a čistou. Obilné klíčky pokožku zvláční a hydratují, máta vyčistí a panthenol zklidní a regeneruje. Sprchování či koupel zpříjemní úžasná vůně limetek a máty, která vás dokonale osvěží, podpoří koncentraci a povzbudí při únavě. Při nachlazení napomůže uvolnit ucpané dutiny.

Pečující šampon MOJITO s panthenolem, mátou a obilnými klíčky
Pečující jemný vlasový šampon MOJITO s panthenolem, mátou, obilnými klíčky a UV filtrem poskytuje vlasům péči, hydrataci a ochranu před slunečními paprsky. Panthenol má příznivý vliv na kvalitu a růst vlasů a zvyšuje jejich lesk. Výtažek z obilných klíčků dodává vlasům pružnost, vlhkost a ochranu, máta energii, vzdušnost a dokonalou čistotu. Úžasná vůně limetek a mátového esenciálního oleje Vás navíc báječně osvěží a povzbudí.

Zvláčňující glycerinové mýdlo MOJITO s mátou a vitamínem E
Základem tohoto mýdla jsou rostlinné oleje a zvláčňující glycerin, který zadržuje v pokožce potřebnou vlhkost. Je obohaceno o vitamín E, který napomáhá udržet pokožku pevnou a hladkou. Výtažek z máty zaručí dokonalou čistotu a pocit svěžesti. Bohatá pěna zanechá pokožku jemnou, hebkou a krásně provoněnou svěží vůní limetek a mátového esenciálního oleje.

Regenerační krém na ruce & nohy MOJITO s mátou a bambuckým máslem
Pokožka na rukou i nohou si zasluhuje mimořádnou péči. Naše ruce každodenně namáháme častým kontaktem s vodou a nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Naše nohy ujdou během průměrného života neuvěřitelných 100 000 km, a zaslouží si tak být alespoň občas hýčkány. Krém na ruce & nohy MOJITO obsahuje unikátní bambucké máslo, které má mimořádné výživné a ochranné schopnosti, cenný makadamiový a hroznový olej, hojivý a zklidňující pantenol a zvláčňující glycerin. Díky těmto přírodním ingrediencím tak hluboce regeneruje a hydratuje pokožku a poskytuje jí intenzivní péči, pružnost a ochranu. Obsah mátového esenciálního oleje pokožku navíc úžasně osvěží a provoní. Náš tip: vyzkoušejte s krémem MOJITO relaxační masáž plosek nohou - přinese Vám dokonalou úlevu a pocit lehkosti…

Osvěžující bytový parfém MOJITO
Osvěžující bytový parfém MOJITO vnese do vašeho domova jedinečnou vůni máty doprovázené citrusovými tóny limetek, která vás dokonale osvěží, povzbudí a báječně naladí. Mátový výtažek napomáhá koncentraci, povzbuzuje mozkovou činnost při únavě a nervozitě, tiší bolesti hlavy, působí antidepresivně a pomáhá uvolnit dutiny při nachlazení.

Osvěžující, aromatizovaný a ochucený zelený čaj MOJITO
Osvěžující aromatizovaný zelený čaj MOJITO obsahuje zelený čaj Sencha, listy máty peprné, citrónovou kůru, cukrové krystaly, citrónovou trávu a aroma. Výborně chutná také vychlazený, s ledem, kolečky citronu a lístky čerstvé máty. Zelený čaj má mnoho příznivých účinků na lidský organismus – posiluje imunitní systém, podporuje hubnutí a má omlazující a protirakovinné účinky. Máta peprná s citronovou trávou napomáhají trávení.

MOJITO edice od MANUFAKTURY MOJITO edice od MANUFAKTURY MOJITO edice od MANUFAKTURY MOJITO edice od MANUFAKTURY

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka